به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم، جشنواره خلاقیت در غذاهای سنتی جهرم به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی و سالم به جای فستفودها در جامعه، تقویت هنر آشپزی، تقویت کارگروهی و ایجاد رقابت سالم بین شرکت کنندگان به همت امور بانوان فرمانداری این شهرستان برپا شده است.
همچنین پرداختن به غذاهای سالم و سنتی و سبک زندگی مناسب و در خور شأن از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
در این جشنواره 35 نمونه از غذاهای سنتی و سالم شامل انواع آش، دسر، شیرینی، غذاهای محلی، سالاد، ترشی و محصولات خرمایی در معرض بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
در جشنواره خلاقیت غذاهای سنتی جهرم یک حلوای رنگینک به طول 10 متر ساخته دست بانوان جهرمی به نمایش گذاشته شده است.
به گزارش فارس، در مراسم افتتاح این جشنواره مدیرکل امور بانوان و مدیرکل سیاسی امنیتی استانداری فارس، نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، شهردار و جمعی از مسئولان این شهرستان نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/2448/ن10/گ1003