عباس کریمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار داشت: البته امسال قرارداد ما آموزش مهارتی برای 800 نفر بوده که بیش از 75 درصد این برنامه آموزشی با همراهی آموزش فنی و حرفهای محقق شده و به نانوایان مهارتآموخته گواهی مهارتی ارائه شده است.
وی چنین اقداماتی را در ارتقا و کیفیتبخشی به پخت نان بسیار کارآمد و موثر توصیف کرد و ادامه داد: کیفیت نان به عوامل مختلفی وابسته است که از جمله آن میتوان نوع گندم، استراحت گندم و بذر مورد استفاده را لحاظ کرد که در این بین استراحت گندم، نحوه استحصال و حمل و نحوه عملآوری آن در هنگام پخش بسیار مهم و ضروری به نظر میرسد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل نانوایان را به پرهیز از افزودنیهای غیرمجاز برای عملآوری زودتر خمیر دعوت کرد و افزود: استفاده از جوش شیرین در نانواییها ممنوع شده و به جای آن اکثر نانوایان از خمیر مایه که مورد توصیه و تاکید ما نیز میباشد استفاده میکنند.
کریمی با بیان اینکه گندم مطلوب و مناسب تولید شده استان به ویژه گندم مناطق دیمی بیلهسوار و ارشق به میزان کافی خریداری و ذخیرهسازی شده است، گفت: ما از لحاظ تامین گندم با کیفیت و مناسب مشکل خاصی نداریم و کیفیت نان پخته شده نیز قطعاً متناسب با گندم خوب و آرد شده در واحدهای مختلف تولید است.
این مسئول بیان کرد: ما سعی میکنیم آرد تولیدی در کارخانهها را به صورت هفتگی و ماهانه مورد بررسی و آزمایش قرار دهیم تا بهترین کیفیت تولید را شاهد باشیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل به خبرنگار فارس در اردبیل تصریح کرد: در کنار ذخیرهسازی مناسب، گندم وارداتی نیز از بنادر وارد استان شده و با ذخیرهسازی و انبار آنها سعی خواهیم کرد با اختلاط مناسبی که با گندم تولیدی استان خواهیم داشت نیاز خبازیها و نانواییها را در حد امکان تامین کنیم.
کریمی مسئولیت تامین گندم مورد نیاز کارخانهها و واحدهای تولیدی آرد را یادآور شد و افزود: در کنار آن خدمات بازرگانی با هدف تنظیم بازار و تزریق کالاهای مورد نیاز از طریق این مجموعه صورت میگیرد که البته این کار با هماهنگی و همراهی سازمان صنعت، معدن و تجارت به شکل مطلوبتر صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: ما علاوه بر تامین گندم مورد نیاز در تولید آرد واحدهای تولیدی نیز به همراه علوم پزشکی نظارتهای دقیقی را انجام میدهیم و تیمهای ما به صورت هفتگی از این کارخانهها بازدید کرده و با نمونهبرداری تذکر لازم را به صاحبان واحدهای تولیدی و کارخانجات ارائه میکنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل ادامه داد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل غله آزمایشگاههای مجهز و تیمهای مشترک در این زمینه وضعیت آرد تولیدی و همچنین گندم مصرف شده را مورد ارزیابی قرار میدهند و سعی میکنند با انتخاب بهترین و شایستهترین محصول زمینه یک حرکت منسجم را فراهم بیاورند.
کریمی به افزایش سبوسگیری نیز در تولید لواش، سنگک و بربری اشاره کرد و ابراز داشت: این سبوسگیری به بیش از 18 درصد افزایش مییابد تا مشکلات و نارساییهای گذشته را شاهد نباشیم.
این مسئول در پایان گفتوگوی خود با خبرنگار فارس در اردبیل با اشاره به استقبال برخی از سرمایهگذاران از راهاندازی واحدهای تولیدی نان صنعتی گفت: البته به علت بیرغبتی مردم و متناسب نبودن تولید نان صنعتی با ذائقه مردم بعید به نظر میرسد این امر مورد استقبال قرار گیرد.
انتهای پیام/62002/غ30/چ3000