به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، رحمن کرمی صبح امروز در نشست کمیته آرد و نان این استان، اظهار داشت: تاکنون خبازان و شاغلان واحدهای نانوایی افزون بر 22 هزار نفر ساعت آموزشهای تخصصی پخت کیفی نان و بهداشت محیط را فرا گرفتهاند.
وی بر ضرورت ارتقای کیفیت پخت نان در سطح واحدهای نانوایی این استان تأکید کرد و گفت: با هر گونه تخلف در حوزه آرد و نان به شدت برخورد میشود.
کرمی با اشاره به ممنوعست توزیع آرد غنی نشده در این استان، ابراز داشت: تمام آردهای تولیدی کارخانجات این استان با اسید فولیک و آهن غنی سازی شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری سرانه مصرف آرد در این استان را هشت کیلوگرم اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ماهانه افزون بر 8 هزار تن آرد غنی شده در سطح واحدهای نانوایی این استان توزیع میشود.
این مسئول با اشاره به ممنوعیت استفاده از نمک یددار در پخت نان، ابراز داشت: به منظور ارتقای سلامت افراد جامعه افزون آهن و اسید فولیک به آرد در کارخانجات استان الزامی است.
وی با بیان اینکه هر واحد پخت نان و آرد به ازای هر تخلف از پنج تا 20 میلیون ریال جریمه میشود، اذعان داشت: در صورتی که آرد غنی نشده در خبازیهای استان پخت شود، متصدیان به عنوان متخلف باید پاسخگو باشند و با آنان به شدت برخورد قانونی میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت تمایل میتوانند نظرات خود را در ارتباط با کیفیت تولید و عرضه نان به شماره 30001518 پیامک کنند.
انتهای پیام/68001/ن۲۰