به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، مسئول آموزش، بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک ظهر امروز در این همایش گفت: این جشنواره با هدف آشتی نسل جوان با نام، طعم و شیوه تهیه غذاهای بومی و محلی سالم و همچنین آشنایی آنان با گروههای غذایی پنجگانه برگزار شده است.
نادیا مشایخی افزود: توجه به وعدههای غذایی و استفاده از مواد غذایی مغذی نقش بسیار مؤثری در سلامت افراد جامعه دارد که با توجه به نقش غذا در سلامت جامعه افراد باید به نحوه تغذیه خود اهمیت ویژهای بدهند.
وی تصریح کرد: متأسفانه امروز استفاده از روشهای آب پز در پخت غذا بسیار کم است، این در حالی است که روشهای سرخ کردنی، دودی و کبابی با وجود زیانهای فراوانی که دارند، بسیار مورد استفاده قرار میگیرند
مسئول آموزش، بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به افزایش مصرف پیتزا و فست فودها بین جوانان خاطر نشان ساخت: امروز مردم به خصوص نسل جوان با نام، طعم و طرز تهیه غذاهای بومی آشنایی ندارند که با توجه به مضرات بسیار بالای غذاهای فست فودی ترویج غذاهای بومی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مشایخی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در این جشنواره بیش از 40 نفر از کارکنان با ارائه انواع غذاهای سنتی از جمله آبگوشت کشک، آش ترخینه دوغ، آش ماست، انواع حلواهای سنتی کم شیرینی تهیه شده از شیره انگور، شربتهای سنتی فراموش شده و شیر شیره انگور در این جشنواره حضور دارند.
در این جشنواره 30 نوع غذای بومی و اصیل استان شامل انواع آشها، دلمهها، غذاهای لقمهای، آبگوشتها، نوشیدنی، دسرهای سنتی، حلواها و تنقلات سالم به نمایش گذاشته شد.
انتهای پیام/87001/غ20/ژ1001