به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این مقالات با عنوان «بررسی نقش استانداردهای مدیریت کیفیت (QM) در صنعت مواد غذایی از مزرعه تا سفره (SFBB-HACCP-ISO2000)» و «بررسی تطبیقی سند چشمانداز 20 ساله در حوزه امنیت غذایی با تأکید بر برنامه چهارم توسعه» توسط عباس اسدی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت اجرایی، گرایش بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دومین سمینار ملی امنیت مواد غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه به صورت سخنرانی ارائه شد.
در قسمتی از چکیده این مقاله آمده است: کشورمان ایران برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی (WTO) و نیز حضور در بازارهای بینالمللی مستلزم رعایت استانداردهای ایمنی مواد غذایی است و عدم به کارگیری و اجرای این استانداردهای بینالمللی، موجب از دست دادن بازار برای شرکتهای تولید مواد غذایی در کشورمان خواهد شد.
در این مطالعه با بررسی استانداردهای بینالمللی در ایمنی مواد غذایی از جمله SFBB-HACCP-ISO2000 به بررسی کاربردها، نحوه اجرا و پیادهسازی در شرکتهای مختلف، چگونگی ایجاد ایمنی در مواد غذایی توسط این استانداردها، اصول و الزامات هر یک از آنها پرداخته شده است.
این دانشجو در دو سال گذشته دو مقاله علمی _ پژوهشی و بیش از 10 مقاله در کنفرانسهای مختلف ارائه کرده که از مهمترین آنها میتوان به ارائه حضوری مقالهای با عنوان «Learning innovation» در کنفرانس بینالمللی تایلند اشاره کرد.
انتهای پیام/2667/ش/پ3003