اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی:

اجرای طرح پزشک خانواده نیاز به 600 هزار میلیارد تومان اعتبار دارد

خبرگزاری فارس: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اجرایی شدن برنامه پزشک خانواده نیاز به تزریق بودجه‌ای معادل 600 هزار میلیارد تومان از طرف دولت دارد تا بتوان آن را به مرحله اجرا درآورد.

اجرای طرح پزشک خانواده نیاز به 600 هزار میلیارد تومان اعتبار دارد

عابد فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: در واقع باید این بودجه به وزارت بهداشت تزریق شود تا بتوان از وزیر بهداشت اجرایی شدن پزشک خانواده را خواستار شد.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی حاضر کشور تصریح کرد: اگر این طرح اجرایی شود و نتوان اعتبارات آن را مهیا کرد و شکست بخورد وضعیت سلامت در شرایط بدی قرار می‌گیرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در حال حاضر نظام بیمه‌ای کشور نظامی بسیار نامناسب است ادامه داد: در اینکه پزشک خانواده و اجرایی شدن نظام ارجاع می‌تواند این نظام را بهبود ببخشد ولی اجرایی شدن آن همکاری همه جانبه تمامی دستگاه‌های دولت را می‌طلبد.

فتاحی با اشاره به بحران دارویی که در حال حاضر وزارت بهداشت را درگیر کرده است خاطر نشان کرد: ارز مورد نیاز برای تامین داروهای بیماری‌های خاص هنوز به وزارت بهداشت اختصاص پیدا نکرده است و در این شرایط نمی‌توان از اجرایی شدن برنامه پزشک خانواده سخنی به میان آورد.

وی با تاکید بر اینکه نباید برنامه‌ای که احتمال شکست خوردن آن وجود دارد را اجرایی کرد تصریح کرد: باید بیمه‌ها نهایت همکاری را با اجرایی شدن این طرح داشته باشند تا این طرح بعد از چند ماه اجرایی شدن با شکست روبه‌رو نشود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ارتباط با آماده شدن زیرساخت‌های اجرایی پزشک خانواده در کشور متذکر شد: تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز برای اجرایی شدن برنامه پزشک خانواده در کشور آماده شده است و وزارت بهداشت در این زمینه تلاش بی‌نظیری ارائه داده است.

فتاحی با بیان اینکه نظام سلامت فعلی نظامی است که سبب سردرگمی بیمار می‌شود اذعان کرد: پزشک خانواده می‌تواند در صورت اجرای درست حلقه مفقوده نظام سلامت باشد و پروژه‌ای است که اجرایی شدن آن کاملا به سود مردم است.

وی تاکید کرد: ولی با این حال در اجرایی شدن آن باید شرایط کشور در نظر گرفته شود و برای شروع باید پشتیبانی مالی لازم برای اجرایی شدن آن آماده شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با یادآوری شرایط مالی کشور اظهار کرد: شروع کردن آن در این شرایط که ممکن است به دلیل مشکلات مالی با شکست مواجه شود به صلاح مردم نیست.

فتاحی افزود: اگر این برنامه شروع نشود چیزی از دست نداده‌ایم ولی اگر شروع شود و شکست بخورد شروع دوباره آن امری ناممکن است که سبب به وجود آمدن بحران‌ در سطح دولت، مجلس و جامعه می‌شود.

انتهای پیام/70010/ی/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول