به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم، علی حسین رعیتی فرد، بعد از ظهر امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات نانواییهای این شهرستان اظهار داشت: کیفیت پخت نان آن از مهمترین دغدغههای نظام سلامت محسوب شده و روش تولید و فرهنگ مصرف نان همواره مورد توجه بوده است.
وی با تشریح بازدید خود از خبازیهای سطح شهر به کسر سهمیه نانواییهای ریزشی اشاره کرد و افزود: هر چند به دلیل ارزانی نانهای ریزشی نسبت به سایر نانها و همخوان شدن ذائقه مردم با آنها، گرایش به سمت نانهای ریزشی در جهرم، قابل توجه است، اما به استناد بخشنامه دولت و به خاطر مشکلات بهداشتی متعددی که بر نانها وارد میشود، جمعآوری دستگاههای ریزشی و تغییر آنها، یک ضرورت به حساب میآید.
فرماندار جهرم ادامه داد: باید افکار عمومی نسبت به این موضوع توجیه شده و مضرات نانهای ریزشی اطلاعرسانی شود.
رعیتی فرد با بیان اینکه به دلیل عملیات ناقص تخمیر در اینگونه نانها، بدن با مشکل فقر آهن روبهرو شده و پیامدهای بعدی را به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: تا پایان اسفند ماه جاری به نانواییهای ریزشی در جهرم مهلت داده میشود که نسبت به تغییر دستگاههای موجود اقدام کنند.
انتهای پیام/ 2448/ت/گ1003