مجید اسدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهربابک با بیان اینکه طرح فراگیر لیبلگذاری بر روی لاشههای دام در شهربابک در حال اجرا است، اظهار داشت: لیبلگذاری به عنوان شناسنامه گوشت شامل مشخصاتی از جمله نام کشتارگاه، کد کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضاء و شرایط نگهداری است.
وی ادامه داد: عرضه کنندگان گوشت قرمز باید برای جلوگیری از هدر رفت گوشت خود برنامهریزی کنند زیرا تاریخ پنج روزه تعیین شده برای گوشت دامهای سنگین از جمله گاو، گوساله و شتر و سه روزه دام سبک اعتبار دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: با توجه به نقش دامپزشکی در امر نظارت بر تولید و عرضه گوشت قرمز بهداشتی و سالم و انجام نظارت بهداشتی دقیق بر روی لاشههای تولیدی، اجرای این طرح امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحدهای عرضه سطح شهر بیشتر فراهم شده است.
وی با تشکر از خدمات شهری برای همکاری و مساعدت در اجرای این طرح از مردم خواست، گوشت قرمز فاقد لیبل و مهر دامپزشکی را خریداری نکنند.
انتهای پیام/80023/غ/ض1002