اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان:

شاخص‌های تعیین دانشجویان فرهنگی تدوین شود

خبرگزاری فارس: مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان خواستار تدوین شاخص‌های تعیین دانشجویان فرهنگی برای عضویت در دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه شد.

شاخص‌های تعیین دانشجویان فرهنگی تدوین شود

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج کمال امانی سه‌شنبه‌ شب در مراسم تجلیل از 330 نفر از نخبگان و دانشجویان دانشگاه کردستان در سنندج، اظهار کرد: انتخاب دانشجویان برتر به شناخت اصولی از دانشجویان بر می‌گردد و گروه‌های آموزشی دانشگاه شناخت بیشتری از وضعیت علمی و تحصیلی دانشجویان دارند بر همین اساس باید دقت و حساسیت بیشتری در انتخاب دانشجویان برتر صورت گیرد.

به گفته وی، دانشجویان مقطع کارشناسی با معدل حداقل 17 و ارائه معرفی‌نامه از دو عضو هیئت علمی دانشکده، مشارکت موثر در انتشار پذیرش نهایی حداقل یک مقاله کامل در مجلات علمی پژوهشی دارای نمایه معتبر و مورد تائید بنیاد و داشتن حداقل نقش مؤثر در حل یک معضل کاربردی و مورد نیاز کشور با اعمال دانشگاه از موارد پیش‌نیاز بررسی پرونده متقاضیان است.

امانی معدل حداقل 16 در دوره کارشناسی و حداقل 17 در دوره کارشناسی ارشد، ارائه معرفی‌نامه از سوی استاد راهنمای دوره کارشناسی ارشد، پذیرش مقاله، مشارکت در نظریه‌پردازی و داشتن نقش مؤثر در حل یک معضل کاربردی را از شرایط عضویت دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در دفتر  استعدادهای درخشان دانشگاه عنوان کرد.

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان درباره شرایط دانش‌آموختگان مقطع دکتری نیز گفت: داشتن معدل حداقل 17 در دوره کارشناسی ارشد و دوره دکتری و کسب امتیاز عالی از رساله دکتری، ارائه معرفی نامه از استاد راهنمای دوره دکتری، انتشار یا پذیرش نهایی سه مقاله کامل در مجلات علمی پژوهشی مورد تائید، مشارکت مؤثر در نظریه‌پردازی، داشتن نقش مؤثر در حل یک معضل راهبردی و یا کاربردی مهم از شرایط عضویت در دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه است.

وی به امتیازات پژوهشی، فناوری و نوآوری دانشجویان اشاره کرد و گفت: امتیازات فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان توسط کمیته‌ای تخصصی از اساتید با انتخاب بنیاد محاسبه می‌شود.

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان درباره فعالیت‌های آموزشی فرهنگی دانشجویان نیز گفت: دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به ترتیب با کسب حداقل 10، 20 و 35 امتیاز به عنوان داوطلبان مجاز برای بررسی احراز استعداد برتر آموزشی، پژوهشی و نوآوری شناخته می‌شوند.

امانی درباره تعداد انتخاب‌شوندگان و جوایز نیز گفت: هر ساله بنیاد با توجه به سقف اعتبارات خود از میان دانشجویان واجد شرایط تعدادی را که دارای بیشترین امتیاز هستند به عنوان استعداد برتر آموزشی، پژوهشی و فناوری  معرفی می‌کند که مشمول آئین‌نامه‌های اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان و سایر مزایای تعلق‌گرفته به آن افراد خواهد شد.

در مراسم تجلیل از نخبگان و دانشجویان که با حضور جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه و حضور پرشور دانشجویان برگزار شد از 330 نفر از دانشجویان برتر با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.

انتهای پیام/79004/ح/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول