اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون تولیدات گیاهی جهادکشاورزی فارس خواستار شد

جلوگیری از خروج کلزای تولیدی فارس به خارج از استان

خبرگزاری فارس: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی فارس خواستار جلوگیری از خروج کلزای تولیدی این استان توسط کارخانه‌داران روغن نباتی شد.

جلوگیری از خروج کلزای تولیدی فارس به خارج از استان

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان فارس، محمدحسن طلعتی اظهار داشت: تاکنون سطحی بالغ بر 8 هزار و 50 هکتار از مزارع استان فارس به زیر کشت کلزا رفته که در مقایسه با سال گذشته تا این تاریخ دو برابر افزایش را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه تاکنون در سطح 9 هزار و 137 هکتار قرارداد کشت کلزا با زارعیان کلزاکار فارس منعقد شده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود که سطح زیرکشت این محصول در سال زراعی 92-91 با توجه به استقبال کشاورزان از افزایش کم‌سابقه‌ای برخوردار باشد.

طلعتی خاطرنشان کرد: در راستای کاهش هزینه‌های تولید در سطح 3 هزار و 674 هکتار از مزارع کلزای این استان، کشاورزی حفاظتی شامل یک‌هزار هکتار بی‌خاک‌ورزی و 2 هزار و 674 هکتار کم‌خاک‌ورزی صورت گرفته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان فارس تصریح کرد: در سال زراعی جاری 90 درصد کشت کلزای این استان به صورت مکانیزه کامل و 10 درصد به صورت مکانیزه انجام شده است.

وی همچنین ابراز داشت: در حال حاضر با توجه به مراقبت‌های ویژه و بارندگی‌های صورت گرفته، وضعیت مزارع کلزا از سطح سبز مطلوبی برخوردار بوده و پیش‌بینی می‌شود که از سطح کشت شده بیش از 25 هزار تن محصول با کیفیت تولید شود که در مقایسه با تولید سال گذشته به سه برابر افزایش یابد.

طلعتی تهیه و تأمین به موقع بذرهای ارقام اصلاح شده و پرمحصول و همچنین هیبریدهای جدید را از جمله عوامل استقبال کشاورزان از کشت دوبرابری کلزا در این استان نسبت به سال گذشته عنوان کرد و گفت: تأمین کودهای شیمیایی و دیگر نهاده‌های کشت، خرید و پرداخت به موقع بهای محصول در سال 91، تناوب مطلوب و رعایت الگوی کشت نیز از دیگر عوامل مؤثر در گرایش کلزاکاران این استان بوده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی فارس در پایان ابراز امیدواری کرد با توجه به کیفیت مطلوب دانه کلزای تولیدی استان فارس از نظر بالاتربودن درصد روغن و خلوص فیزیکی و همچنین رطوبت کمتر دانه، انتظار می‌رود مسئولان دست‌اندرکار صنایع روغن نباتی فارس با ورود به موقع برای خرید این محصول و با فعال کردن صنایع تبدیلی و کارخانجات روغن نباتی موجود در این استان ضمن جلوگیری از خروج دانه تولیدی از فارس به سایر کارخانجات سراسر کشور، بتوان به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در این استان کمک کرد.

انتهای پیام/2448/ح/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول