علیاکبر نجفی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر شترمرغداران از وجود تشکلی برخوردار نیستند، اظهار کرد: عدم وجود تشکل یا شرکت تعاونی برای شترمرغداران یکی از مهمترین مشکلات موجود در زمینه صنعت تولید و پرورش شترمرغ محسوب میشود.
وی با بیان اینکه شترمرغداران باید برای برنامهریزی اقتصادی در راستای فعالیت خود در سطح جامعه از وجود تشکل یا شرکت تعاونی برخوردار شوند، اضافه کرد: همچنین هنوز بازار و فرهنگ مصرف گوشت شترمرغ در میان مردم نهادینه نشده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر قیمت گوشت شترمرغ با گوشت گوسفند یکسان است و بالا بودن قیمت گوشت شترمرغ از دلایل عدم گرایش مردم به مصرف این نوع گوشت نیست.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ مصرف گوشت شترمرغ باید در میان مردم نهادینه شود، ادامه داد: در حال حاضر سرانه مصرف گوشت شترمرغ برای هر نفر در استان بسیار پایین و محدود است و در حال حاضر 25 واحد پروانهدار در سطح استان در راستای تولید و پرورش شترمرغ فعالیت میکنند.
نجفی با اشاره به اینکه همچنین حدود 40 واحد بدون پروانه تولید و پرورش شترمرغ در سطح استان اصفهان وجود دارد، تاکید کرد: البته واحدهای بدون پروانه تنها به تعداد محدود به تولید و پرورش شترمرغ میپردازند و فعالیت این واحدها به صورتی نیست که مسئولان به دلیل برخورداری این واحدها از پروانه با فعالیت آنها برخورد کنند.
وی به رشد فعالیتهای استان اصفهان در زمینه تولید گوشت شترمرغ اشاره کرد و افزود: سالانه 600 تن گوشت شترمرغ توسط واحدهای تولید و پرورش شترمرغ موجود در استان تولید میشود و در حال حاضر استان اصفهان 20 درصد از گوشت شترمرغ کشور را تولید میکند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: مصرف تخم شترمرغ در استان بسیار محدود است و تنها تخمهای بدون نطفه مورد مصرف قرار میگیرند.
انتهای پیام/صا20/ض1002