به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی نیشابور، رضا جباران اظهار کرد: نیشابور قطب مهم تولید محصولات زراعی، باغی و پیاز کشور است.
وی بیان داشت: پیشبینی میشود در سال جاری بیش از 4 هزار و 400 تن محصول پیاز برداشت شود.
رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهادکشاورزی نیشابور عنوان کرد: میانگین تولید پیاز در هر هکتار 55 تن است اما کشاورزانی که اصول زراعی را رعایت میکنند، امکان افزایش این میزان تا سه برابر را نیز دارند.
جباران ادامه داد: این محصول غالباً در بخش زبرخان شهرستان نیشابور بهصورت نیمهمکانیزه از ارقام آذرشهر، سفید و قرمز محلی اسحاقآباد کشت میشود که از کیفیت خوبی برخوردار است.
وی با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی کاشت خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان در سال زراعی جاری، کلاسهایی برای ارائه توصیههای فنی مراحل کاشت برگزار شد که با 120 نفر از کشاورزان پیازکار قرارداد کشت منعقد شده و نهادههای مورد نیاز آنان تامین و توزیع شده است.
رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهادکشاورزی نیشابور اضافه کرد: مصرف سرانه پیاز در کشور پنج تا شش و نیم کیلوگرم در سال است که با توجه به ارزش غذایی این محصول، مصرف سرانه آن رو به افزایش است.
انتهای پیام/ح30/گ1003