مرتضی بحرانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر در ارتباط با نصب و راهاندازی پیش سردکن در کشتارگاههای سنتی دام استان بوشهر گفت: علاوه بر سه شهرستان مذکور، کشتارگاه نیمه صنعتی دام شهرستان بوشهر واقع در چاهکوتاه نیز از سال گذشته مجهز به سیستم پیش سردکن شده و هماکنون نیز در حال فعالیت است.
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر در ارتباط با فواید وجود سیستم پیش سردکن در کشتارگاهها اظهار داشت: وجود سیستم پیش سردکن در کشتارگاه دام امری ضروری است، نگهداری لاشههای کشتاری به مدت 24 ساعت در دمای یخچالی بین صفر تا چهار درجه سانتیگراد، علاوه بر ترد شدن گوشت، باعث گذراندن مرحله جمود نعشی در گوشت میشود.
بحرانی افزود: به این ترتیب با کاهش PH لاشهها باعث حذف پاتوژنهای احتمالی خواهد شد و مصرف اینگونه فرآورده پروتئینی دارای امنیت بالایی از لحاظ بهداشتی است.
انتهای پیام/خ30/د1000