به گزارش خبرگزاری فارس از سوادکوه، محمد احمدی صبح امروز در دومین سمینار امنیت غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با اشاره به تعریف امنیت غذایی گفت: امنیت غذایی در تعریف بینالمللی به معنای دسترسی همه مردم در همه اوقات و دوران زندگی به غذای سالم و کافی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با تاکید بر اینکه امنیت غذایی جنبههای اقتصادی و توانمندیهای افراد را مورد توجه دارد، افزود: غذا باید کفایت لازم و حجم و ترکیبات غذایی کامل را داشته باشد.
رئیس سمینار ملی امنیت غذایی به انواع سیری اشاره کرد و گفت: سیری شکمی و سیری سلولی دو مفهوم جدا از هم هستند که سیری سلولی به عنوان زمینه مناسب تغذیه و رشد سلولها مهمتر از سیری شکمی است.
وی به متوسط نیازمندی مردم ایران به کالری اشاره کرد و گفت: مطابق با تعریف سازمان بهداشت جهانی متوسط نیازمندی مردم کشورمان به کالری برابر با 2 هزار و 70 کیلو کالری است.
احمدی با بیان اینکه تولید، عرضه غذا، امکان دسترسی آحاد مردم به غذای کافی و مطلوب و سالم و برخورداری از سلامت تغذیهای از برنامههای ملی توسعه کشور است، خاطرنشان کرد: دولت موظف به تدوین برنامه الگوهای مصرف به ویژه الگوی مصرف غذایی با هدف ایجاد هماهنگی میان الگوی تولید عرضه و مصرف در راستای تامین نیازهای تغذیهای و سلامت جامعه است.
وی با اشاره به موافقت معاونت پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری سمینار امنیت غذایی در مقیاس ملی، گفت: تحقیقات و پژوهشهای علمی توسط دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی، کمک مناسبی برای بخش دولتی و نظام اجرا و بخش خصوصی تولیدگر صنعت غذا به منظور ایجاد راهکارها و میانبرهای عملی است.
انتهایِپیام/ش20/گ1003