به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، رضا پورغلام ظهر پنجشنبه در مراسم صید و برداشت میگوی وانامی افزود: پژوهشکده دریای خزر 25 پروژه دانشجویی و دکترا در قالب همکاری با دانشگاهها انجام داده است.
وی گفت: میگوی وانامی بومی آمریکای جنوبی است که از سال 1384 وارد ایران شده است و در جنوب کشور تولید و صادر شده است و در استان گلستان به تولید انبوه رسیده است.
رئیس پژوهشکده اکولوژی دریای خزر تصریح کرد: در مقایسه با گونههای دیگر میگوی وانامی سرعت رشد بالایی دارد. میگو وانامی نیم میلیگرم است که در عرض 30 روز با 5 هزار برابر رشد حدود 5 گرم میشود و در 80 روز وارد بازار میشود و بازارپسندی خوبی هم دارد.
پورغلام با بیان اینکه در هر متر مربع 150 تا 400 میگو وانامی میتوان پرورش دارد، گفت: اینگونه میگوی وانامی تراکم پذیری بالایی دارد و متناسب با دما و شوری آب دریای مازندران است.
وی گفت: از زمینهای بلااستفاده برای پرورش میگو میتوان استفاده کرد تا اینگونه گسترش یابد.
این مسئول گفت: در اواخر فصل بهار تا اواخر مهر فصل خوبی برای پرورش میگو وانامی است.
رئیس پژوهشکده اکولوژی دریای خزر با بیان اینکه با 700 گرم غذا یک کیلو میگو بدست میآید، خاطرنشان کرد: با شوری آب میتوان 10 میگو وانامی را پرورش داد و در مقایسه با دیگر آبزیان در مدت سه ماه میگو تولید و ایجاد اشتغال و صادرات کرد.
به گزارش فارس، در استخر بتنی در 75 روز متوسط 14 گرم و 420 کیلوگرم میگو وانامی و در استخر خاکی در 85 روز متوسط 21 گرم، 525 کیلوگرم میگو وانامی در پژوهشکده دریای خزر پرورش داده شد.
انتهای پیام/ی20/ف4004