محمد محمدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج، اظهار کرد: طی بازرسی کارشناسان ادارهکل استاندارد از واحدهای تولید فرآوردههای گوشتی در سطح شهر یاسوج، دو واحد تولیدی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دنبال تذکرات متعدد در خصوص استفاده از فرآوردههای غیرمجاز (خمیر مرغ) در تولیدات خود، پروانههای این واحدهای تولیدی تعلیق شده و به رغم تعلیق پروانه، این واحدها همچنان به استفاده از نشان استاندارد بر روی تولیدات خود ادامه دادهاند و مدیران این کارخانههای تولیدی توسط واحد حقوقی ادارهکل استاندارد به دادسرای یاسوج معرفی شدند.
وی افزود: خمیر مرغ تولید شده با روشها و دستگاههای غیر استاندارد برای سلامتی مصرفکنندگان عوارض خطرناکی را به همراه خواهد داشت.
مدیرکل اداره استاندارد کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: برخی از واحدهای تولید فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس از خمیر مرغ متشکل از پوست، استخوان و احشاء داخل بدن مرغ استفاده میکنند که غیر بهداشتی و برای سلامت مصرفکنندگان مضر است.
محمدی تاکید کرد: هماستانیها در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را به واحد حقوقی ادارهکل استاندارد گزارش دهند.
انتهای پیام/ی30/چ3000