مهرزاد خرد امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: پیشبینی میشود 15 هزار تن انجیر از انجیرستانهای استهبان برداشت شود که نسبت به سال گذشته با افزایش 30 درصدی روبهرو است.
وی افزود: در استان فارس 47 هزار هکتار باغ انجیر دیم وجود دارد که 22 هزار و 500 هکتار آن متعلق به شهرستان استهبان است.
این مسئول تصریح کرد: در باغهای انجیر استهبان به طور متوسط از هر هکتار یک تن و نیم انجیر خشک برداشت میشود.
به گفته وی، 60 درصد از انجیر استهبان مصرف داخلی دارد و 40 درصد نیز به کشورهای خارجی صادر میشود.
خرد اضافه کرد: انجیر خشک استهبان به کشورهای ژاپن، چین، کره جنوبی، فرانسه، کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای همسایه شمال ایران صادر میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ادامه داد: فارس با دارا بودن 47 هزار هکتار باغ انجیر بزرگترین استان دارنده این محصول از میان 16 استان کشور است.
وی ادامه داد: 98 درصد انجیر استهبان رقم سبز و دو درصد نیز ارقام متی، سیاه، شاهانجیر و رونو است.
به گفته این مقام مسئول، در استهبان چند واحد فرآوری و بستهبندی انجیر به صورت کارگاهی محصولاتی نظیر شربت، مربا، سرکه، مسقطی، بیسکویت، کیک، کلوچه و پودر انجیر تولید میکنند.
به گزارش فارس، شهرستان استهبان با دارا بودن 22 هزار و 500 هکتار باغ انجیر، بزرگترین انجیرستان دیم جهان را داراست.
انجیر استهبان از بهترین انواع انجیر خشک در دنیا محسوب میشود و از لحاظ طعم و خاصیت شناخته شده است.
برداشت انجیر در این شهرستان تا اواسط مهرماه ادامه دارد.
انتهای پیام/ز20/ض1002