به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی نیشابور، رئیس اداره تولیدات گیاهی این مدیریت در این کارگاه گفت: افزایش بیش از پیش کیفیت سبزی نیشابور و تولید سبزی کاملاً سالم و ارگانیک از مهمترین اهداف این اداره است.
رضا جباران افزود: استفاده از کود کمپوست سبب کاهش علفهای هرز در مزارع میشود که به تبع آن سبب کاهش استفاده از سموم شیمیایی در مبارزه با علفهای هرز، کاهش و حذف کودهای شیمیایی، کاهش آلودگیهای قارچی و میکروبی میشود.
وی همچنین کاهش هزینههای تولید و همچنین امکان غنیسازی کود تولیدی با توجه به عناصر مورد نیاز هر مزرعه و هر محصول را به طور اختصاصی از دیگر فواید استفاده از کود کمپوست دانست.
در این کارگاه به آموزش روشهای تهیه و تولید کود کمپوست از فضولات دامی و ضایعات گیاهی که عاری از هر گونه مواد شیمیایی است، پرداخته شد.
این کارگاه در ادامه سلسله کلاسهای آموزشی برگزار شده برای تولید کنندگان سبزیجات و در راستای ارتقای دانش علمی و فنی سبزیکاران پیشرو شهرستان برگزار شده است، این کارگاه آموزشی با همکاری و هماهنگی شرکت تعاونی سبزیکاران شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/غ30/ط4000