به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سید حسین صابری صبح امروز در نشست کمیتههای تخصصی کارگروه امنیت و سلامت غذایی در سرعین به پیشنهاد قصابان در برخی از شهرها برای راهاندازی کشتارگاه نیمه صنعتی اشاره کرد و اظهار داشت: قرار نیست در برابر درخواست فعالان این صنف با هدف توسعه کشتار خانگی و یا انفرادی کوتاه بیاییم بلکه در شهر سرعین ضرورت دارد جلوی کشتارهای مغازهای و خانگی گرفته شود و در ایام پیک مسافر اکیپهای بهداشتی باید این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.
استاندار اردبیل ضرورت تامین گوشت مورد نیاز قصابیهای سرعین را با استفاده از خودروهای یخچال دار به صورت روزانه در چند نوبت از طریق کشتارگاه صنعتی ضروری دانست و افزود: ارائه گوشت دم در مغازه قصابان آن هم در اولین ساعات صبح به یقین برای آنها مقرون به صرفهتر از کشتار فردی خواهد بود که ساعتها زمان و وقت قصابان را به هدر میرود.
وی تقویت کادر بهداشتی و پزشکی و دایر بودن دو آمبولانس آماده به خدمت به ویژه در ایام تابستان را در شهر سرعین ضروری دانست و ابراز داشت: با توجه به حضور میلیونی مسافران در تابستان باید سطح سرویسدهی و ارائه خدمات در شهر سرعین ارتقا یابد و درمانگاهها و داروخانههای این شهر به صورت شبانهروزی فعال باشد.
صابری ادامه داد: مدیریت پسماند در شهر سرعین باید در اولویت قرار گرفته و در تحویل زمین به گونهای برنامهریزی شود تا در محدوده ثبت جهانی سبلان اراضی برای دفع بهداشتی زباله مورد استفاده قرار نگیرد.
وی موضوع دفع غیر بهداشتی فاضلاب برخی از آبهای گرم نظیر ائلسویی و یلسویی را خاطرنشان کرد و گفت: مرکز بهداشت، محیط زیست و شهرداری باید با این پدیده زشت در شهر گردشگر پذیر سرعین برخورد کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، استاندار اردبیل ضرورت افزایش سرویسهای بهداشتی در شهر سرعین را یادآور شد و گفت: در شهر گردشگری سرعین با دو معضل نبود پارکینگ و کمبود سرویسهای بهداشتی روبرو هستیم که در این باب میراث فرهنگی موظف شده با تامین اعتبارات عمرانی 100 چشمه سرویس بهداشتی را تا تابستان سال 92 احداث و در محدوده شهر گردشگری سرعین راهاندازی کند.
صابری پیشنهاد کرد: سرویسهای بهداشتی با توجه به کمبود فضای خدماتی در شهر سرعین به شکل زیرزمینی به عمق 2.5 تا سه متر احداث شود.
انتهای پیام/خ20/پ3003