باقر محمودی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم اظهار کرد: بیماری وبا یکی از بیماریهای منتقل شونده از طریق آب و مواد خوراکی آلوده است و در مناطقی که شرایط هوا و رشد میکروب فراهم باشد، شیوع پیدا میکند.
وی با بیان اینکه قم شرایط مناسبی برای رشد میکروب این بیماری دارد گفت: در سال گذشته مواردی از بیماری شبه وبا و وبا در استان مشاهده شد که مورد درمان قرار گرفت و مرگ و میری وجود نداشت.
مدیر گروه مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت قم خاطر نشان کرد: در سال جاری مواردی از ابتلا به بیماری وبا و شبه وبا مشاهده نشده و این در حالی است که در این زمینه در سایر استانها مواردی گزارش شده است.
محمودی با اشاره به توصیههای بهداشتی به منظور پیشگیری از بیماری وبا اظهار داشت: استفاده از آب سالم و بهداشتی به منظور آشامیدن، جوشاندن آب مصرفی که از سلامت آن اطمینان وجود ندارد، شستوشوی سبزیجات خام در فصل گرما و ضدعفونی کردن آن با مواد ضدعفونی کننده مانند کلر از جمله اقدامات پیشگیرانه است.
وی تصریح کرد: اگر دسترسی به مواد ضدعفونی برای انواع سبزیجات وجود ندارد از سرکه و آبلیمو برای این منظور استفاده شود.
مدیر گروه مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت قم عنوان داشت: همکاران و بازرسان بهداشت و محیط، نظارتهای لازم نسبت به عرضه و توزیع مواد غذایی به صورت بهداشتی را در دستور کار قرار دادهاند.
محمودی یادآور شد: مواد ضدعفونی کننده سال گذشته در بین خانوادهها و مراکز فروش سبزی به صورت رایگان توزیع شد و در سال جاری شهروندان میتوانند با مراجعه به مرکز بهداشت قم این مواد را تهیه کنند.
انتهای پیام/و20/د1000