به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانرضوی، حسن زمانی اظهار داشت: موزه نان مشهد توسط بخش خصوصی در آبان سال گذشته افتتاح شد و تاکنون بیش از 7 هزار نفر از این موزه بازدید کردند.
مسئول موزههای ادارهکل میراث فرهنگی خراسانرضوی گفت: نان سنتی یکی از مظاهر فرهنگ و هویت ما در زمینه تغذیه طی قرون مختلف است که در مقایسه با نانهایی وارداتی از میزان سلامت بالایی برخوردارند، بر همین اساس به منظور ترویج فرهنگ استفاده از نانهای سنتی و آشنایی نسل جوان با تولید اینگونه نانها این موزه به همت بخش خصوصی در مجاورت یک شرکت تولید و پخش نان سنتی ایجاد شده است.
زمانی خاطرنشان کرد: مراحل تهیه آرد شامل بذرافشانی، گندم چینی، خرمنکوبی، ابزار تهیه نان شامل دستاس، آسیاب آبی، آسیاب بادی، انواع نان شامل سنگک، نان تنوری ساج و نان تنوری سفال همچنین رقص اپر که یکی از آیینهای خراسانی است و منطبق با باورهای زراعی مردم منطقه است از موضوعاتی است که در این موزه به نمایش درآمده است.
انتهای پیام/ح30/ط4000