ناصر مجدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: بقایای مزارع نیشکر پس از برداشت محصول سوزانده میشود ولی خاکستر آن به سطح شوشتر وارد نمیشود زیرا اراضی این شرکت از فضای شهری فاصلهای 40 کیلومتری دارد.
وی با اشاره به اینکه راهی به جز آتش زدن بقایای اراضی نیشکر وجود ندارد، گفت: تنها روشی که در شرایط کنونی در جهان استفاده میشود سوزاندن اراضی پس از برداشت محصول است و باید به این روش زمین را برای کشت بعد آماده کرد.
مجدی با اشاره به اینکه برای اصلاح این روش اقداماتی نیز انجام شده است، تأکید کرد: برای رفع این مشکل با برخی از دانشگاههای کشور رایزنی کردیم و دانشگاه اصفهان نیز در این باره تحقیقات خود را آغاز کرد.
وی با اشاره به نتیجه این تحقیقات افزود: دستگاهی ساخته و در مزارع شرکت آزمایش شد ولی سرعت عمل و بازدهی چندانی نداشت و به دلیل اینکه برای مزارع جواب ندارد، از چرخه استفاده خارج شد.
این مقام مسئول با اشاره به مشکلات این طرح گفت: این طرح در مزارع تپهای و برآمده کاربردی نداشت و شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره) نیز اراضی این چنینی دارد.
انتهای پیام/غ20/ژ1001