اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور:

طلاب به نوشتن مقالات علمی اهتمام ویژه‌ای داشته باشند

خبرگزاری فارس: معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: طلبه را باید درگیر با نوشتن مقاله علمی کرد تا جامعه از آن استفاده کرده و افکار علمی ما ارتقا یابد.

طلاب به نوشتن مقالات علمی اهتمام ویژه‌ای داشته باشند

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام سید علی عماد امروز در نخستین جشنواره سراسری مجلات علمی واحدهای آموزشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور، گفت: باید با دید اساسی و برنامه‌ریزی دقیق به موضوع مجله‌های حوزوی نگاه شود و مطالب حاوی آن نیز باید بار علمی داشته باشد.

وی بیان داشت: این جشنواره در نظر دارد تا نشریات را در راستای گسترش بار علمی سوق داده و کاری مناسب در حوزه ارائه شود.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور تاکید کرد: این جشنواره‌ها و مراسم‌ها یک روی صحنه دارند که نویسنده و سردبیر و مدیر مسئول است که رتبه می‌آورند، اما در واقع تحلیل پیامدهای این جشنواره‌ها می‌تواند نشانگر رشد و میزان قدرت آن باشد.

‌عماد پیشنهاد کرد: مسئولان جشنواره تحلیل‌های متنوع ناظر بر رویکردهای آموزشی، پژوهشی، اخلاقی و فرهنگی را تهیه کرده و در اختیار معاونت‌ها قرار دهند.

وی اظهار داشت: اگر واحد آموزشی سطح آن یک است، باید متناسب آن نیز، مطالبش در جشنواره‌ها سطح یک داشته باشد.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور بیان داشت: این جشنواره می‌تواند یک نقطه آغاز برای درگیر شدن واحدهای آموزشی حوزه برای نوشتن مطالب علمی  باشد.

عماد افزود: جشنواره مجلات علمی حوزه ما را آماده خواهد کرد تا قلم به دست گرفته و بنویسیم و این موضوعی است که باید طلاب به آن توجه داشته باشند.

وی تاکید کرد: باید طلاب جوان به این سو حرکت کرده، بنویسند و به مطالب علمی روی آورند تا ضمن ارتقا، سطح آنها برای دیگر طلاب نیز موثر باشد.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور تاکید کرد: اگر بتوانیم 30 عنوان نشریه و مجله علمی را با مطالب و محتوای مناسب تبدیل به حجم بالاتر و انبوه‌تر کنیم تا از کیفیت خوبی برخوردار باشند، این بدین معناست که 30 مرکز مهم علمی خواهیم داشت.

عماد گفت: باید طلبه را درگیر نوشتن مقاله علمی کرد تا جامعه از آن استفاده کرده و افکار علمی ما ارتقا یابد.

وی اظهار داشت: سالانه دو هزار و 500 مقاله علمی در نشریات تخصصی حوزه تولید می‌شوند و به همین میزان نیز شاهد تولید مقالات علمی از سوی طلاب و روحانیون در همایش‌ها و مجلات تخصصی دیگر هستیم، اگر این پنج هزار مقاله را ساماندهی کنیم می‌تواند نقش موثری در سبد علمی کشور داشته باشد.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به گذشته حوزه علمیه گفت: پنج سال پیش حوزه در چنین جایگاهی نبود اما امروز ساختارها و زیرساخت‌ها فراهم شده که باید از آنها نهایت استفاده را ببریم.

عماد گفت: باید دبیرخانه این جشنواره تلاش کند تا خلا‌های موجود رفع و در جشنواره‌های بعدی شاهد ارتقای سطح نشریات باشیم.

وی در پایان تاکید کرد: باید مراقب باشیم تا فضای جشنواره ما را به سوی مسائل بی اساس و فاقد اصول سوق ندهد و همیشه در کارها خداوند را به یاد داشته باشیم.

انتهای پیام/ش10

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول