به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، محسن مددی در آیین بررسی انعقاد تفاهمنامه با شرکت مادرتخصصی بازرگانی ایران و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هشت کشور اظهار داشت: برنامههای آموزشی در راستای بهبود کیفیت پخت، بالا بردن استانداردهای بهداشتی و تعدیل ضایعات نان تولیدی برگزار میشود.
وی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی برای نانوایان گفت: ارتقای سطح کیفیت نان نیازمند ارتقای سطح آگاهی و مهارت نانوایان است.
مددی با بیان اینکه افزایش مهارت فنی و حرفهای توسط نانوایان نقش مهمی در بهبود و ارتقای کیفیت نان دارد، افزود: برنامههای آموزشی در دو بخش نظری و عملی برگزار میشود.
به گفته این مسئول این میزان آموزش بعد از تفاهمنامه بین این اداره کل و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هشت برگزار میشود.
وی با بیان اینکه ارگانهای مختلف در زنجیره تامین نان با کیفیت نقش اساسی دارند، اضافه کرد: فراگیری مهارتهای فنی و حرفهای توسط نانوایان در راستای ارتقای سطح آگاهی و مهارت نانوایان برای پیشگیری از ایجاد ضایعات نان ضروری است.
معاون آموزش، پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان غربی با تاکید بر اهمیت مقوله آموزش نانوایان در واحدهای سنتی ابراز امیدواری کرد با اجرای این دورهها هر روز بر کیفیت نانها در استان افزوده شده و شاهد جایگزینی نانهای باکیفیت در سفرههای خانوارهای آذربایجان غربی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه آموزش نانوایان در ارتقای کیفیت و سلامت نان نقش اساسی دارد، اضافه کرد: نانوایان برای تولید با کیفیت و سالم باید توجه ویژه داشته باشند تا زمینه رضایتمندی مردم فراهم شود.
این مسئول تولید نان مطلوب را دغدغه مردم و مسئولان دانست و گفت: باید بستر مناسب برای تحولی جدی در این زمینه فراهم شود.
وی با بیان اینکه ارتقای سطح کیفیت نان نیازمند ارتقای سطح آگاهی و مهارت نانوایان است، افزود: برگزاری دورههای آموزشی سهم بسزایی در ارتقای کیفیت نان دارد و برای تحقق این امر باید تمام بخشها و دستگاه مربوطه سهم خود را به نحو احسن اجرا کنند.
انتهای پیام/ح20/پ3003