به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خوزستان، محمد قاسمی نژاد گفت: سطح زیر کشت پیاز در استان 3 هزار و 995 هکتار است که از نیمه دوم اردیبهشت ماه عملیات برداشت این محصول آغاز می شود.
وی میانگین عملکرد پیاز را در هر هکتار بین 30 تا 35 تن اعلام کرد و گفت: البته این عملکرد بستگی به شرایط آب و هوایی و ساعت آفتابی دارد .
قاسمی نژاد با بیان اینکه شهرستانهای ایذه، رامهرمز و باغملک قسمتی از محصول پیاز خود را به صورت پیازچه برداشت میکنند، اظهار داشت: شهرستانهای عمده پیاز کار استان اندیمشک، دزفول، باغملک، شوش، شوشتر و گتوند هستند.
وی افزود: با توجه به سطح زیر کشت و عملکرد، سال گذشته میزان تولید پیاز 133 هزار تن بوده است.
انتهای پیام/غ10/ژ1001