اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

سرپرست اداره میراث فرهنگی خبر داد

بازدید 80 هزار گردشگر نوروزی از قلعه فلک‌الافلاک لرستان

خبرگزاری فارس: سرپرست اداره‌‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا روز گذشته بیش از 80 هزار مسافر نوروزی و گردشگر داخلی و خارجی از این اثر تاریخی استان لرستان در خرم‌آباد بازدید کردند.

بازدید 80 هزار گردشگر نوروزی از قلعه فلک‌الافلاک لرستان

عباس گودرزی امروز در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در خرم‌آباد ضمن اشاره به افزایش میزان بازدید گردشگران از قلعه تاریخی و باستانی فلک‌الافلاک خرم‌آباد اظهار داشت: قلعه تاریخی فلک‌الافلاک مربوط به عهد ساسانی در مرکز لرستان به شمار می‌رود، که در طول ایام سال به خصوص در ایام تعطیلات نوروزی میزبان مسافران و گردشگران زیادی از سراسر جهان است.

وی با اشاره به اینکه دو موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی این اثر نیز به عنوان دیگر جاذبه‌های قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد محسوب می‌شوند، تصریح کرد: در این موزه‌ها، علاوه بر آثار و اشیای تاریخی، گوشه‌ای از زندگی مردم و آداب و رسوم عشایر استان در زمان‌های مختلف به نمایش گذاشته شده است.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: برای همین منظور دو موزه مردم‌شناسی و باستان‌شناسی مجموعه قلعه نیز برای بازدید عموم علاقه‌مندان در ایام نوروز فعال شده است.

وی اظهار داشت: هم‌چنین تعدادی اشیای قدیمی و تاریخی که تاکنون به موزه انتقال داده نشده، شامل مفرغ و آثار غار باستانی کلمانکره در ایام نوروز در موزه‌های قلعه تاریخی فلک‌الافلاک نمایش داده می‌شود.

نوروز سال گذشته بیش از 110 هزار گردشگر از قلعه فلک‌الافلاک به عنوان یک اثر ارزشمند در خرم‌آباد دیدن کردند.

فلک‌الافلاک با نام قلعه دوازده‌برجی هم شناخته می‌شود، قلعه فلک‌الافلاک بر فراز تپه‌ای مشرف به شهر خرم‌آباد و در نزدیکی رودخانه خرم‌آباد قرار گرفته و چشمگیرترین اثر تاریخی و گردشگری درون شهر خرم‌آباد است.

این قلعه با نام‌های گوناگونی در طول زمان شناخته شده است، دژ شاپورخواست، قلعه خرم‌آباد، دوازده برجی و کاخ اتابکان از آن جمله‌اند.

از قرن ششم هجری پس از ساخته شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز به نام خرم‌آباد معروف شد، این بنا به شماره 883 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است و اکنون به عنوان موزه باستان‌شناسی، مردم‌شناسی و آزمایشگاه مرمت اشیاء و چایخانه سنتی از آن استفاده می‌شود.

انتهای پیام/س10/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول