به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی سپاه استان سمنان، یکی از خادمالشهدای مستقر در آشپزخانه شوش امروز گفت: روزانه در آشپزخانه شوش بین 800 تا یک هزار پرس غذا در دو نوبت ناهار و شام طبخ میشود.
علیمحمد نجار بیان داشت: در این آشپزخانه یک نفر سرآشپز، دو نفر کمک آشپز و 20 نفر بسیجی خادمالشهدا مشغول به فعالیت هستند.
نجار با اشاره به اینکه این افراد کار روزانه خود را از ساعت 4:30 دقیقه بامداد آغاز میکنند، افزود: نهار زائران استان سمنان که در مسیر فکه، هویزه و طلائیه هستند، ساعت 9:30 صبح بارگیری شده و به هویزه ارسال میشود.
وی با بیان اینکه نهار هویزه با امکانات کامل و به صورت گرم در اختیار زائران قرار میگیرد، افزود: روزانه حدود 450 پرس غذا به هویزه فرستاده میشود.
به گزارش فارس؛ آشپزخانه ستاد مرکزی راهیان نور استان سمنان در حسینیه شهدای بستان شهر شوش مستقر است و غذا در آن تحت نظارت بهداری سپاه استان و با رعایت شرایط بهداشتی طبخ میشود.
انتهای پیام/س30/ط4000