سیاوش اخوان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز در قالب طرح کشوری و مطابق با برنامه سراسری سازمان دامپزشکی در استان چهارمحال و بختیاری نیز برگزار میشود.
وی افزود: در راستای اجرای طرح سراسری نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در این استان برنامههایی در دستور کار قرار گرفته است که در طول سال نیز بر تمامی مراحل تولید و عرضه نظارت کامل صورت میگیرد.
اخوان خاطرنشان کرد: اجرای طرح ویژه نظارت بر فرآوردههای دامی از تاریخ 22 اسفند آغاز و تا 15 فروردینماه سال 91 ادامه خواهد داشت.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این طرح به صورت چندین اکیپ فعال در سطح استان و شهرستانهای هفتگانه این استان برگزار میشود.
وی خواستار همکاری مردم با ناظران بهداشتی این طرح شد و گفت: بازرسان سازمان به صورت تمام وقت چه در ساعات اداری و چه به صورت کشیک بر تمامی کشتارهای دام و طیور یا مراکز توزیع کالاها در فروشگاههای شهر نظارت میکنند.
اخوان ادامه داد: همچنین به منظور اطلاعرسانی به مردم تعداد بسیاری بروشور تهیه و در بین مردم توزیع شد، از سویی دیگر آموزشهای چهره به چهره نیز به مردم ارائه شده است که شامل روشهای تشخیص سلامت گوشتهای قرمز، طیور و ماهی است که مردم بتوانند خود گوشتهای نامرغوب را تشخیص دهند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین آموزشهای مربوط به چگونگی نگهداری ماهیهای آکواریمی به ویژه ماهی قرمز در سطح شهر و ادارات ارائه شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: اگر مردم با تخلفی روبرو شدند میتوانند با تلفنهای سازمان تماس گرفته و تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی شود.
انتهای پیام/ح20