به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رمضان کامرانپی عصر امروز در جلسه کارگروه ارتقای امنیت اجتماعی گیلان با اشاره به بیش از 150 واحد توزیعی آرد در این استان اظهار داشت: این واحدها آرد را بین 4 هزار واحد صنفی گیلان توزیع میکنند.
وی به عرضه مستقیم آرد توسط شرکت غله و بازرگانی گیلان در صورت بروز مشکل توزیع اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بازرسان این شرکت در کارخانههای تولید آرد استان مستقر هستند و امر نظارتی را بر عهده دارند.
کامرانپی از توزیع ماهانه 20 هزار تن آرد در گیلان خبر داد و تصریح کرد: آرد به اندازه کافی برای ایام عید در استان ذخیرهسازی شده است.
مدیرعامل اداره غله و خدمات بازرگانی منطقه هفت کشور با بیان اینکه نانوایان در صورت نیاز باید تقاضای آرد کنند، خاطرنشان کرد: آرد مورد نیاز نانوایان به آنها اختصاص مییابد.
وی به استفاده از جوش شیرین در نانواییها اشاره کرد و بیان داشت: مرکز بهداشت در مورد جوش شیرین مصرفی در نانوایاییها نظارت لازم را انجام میدهد و در صورت مشاهده این موضوع با آن برخورد تعزیراتی میشود.
نایب رئیس اتحادیه نانوایان گیلان نیز در این جلسه استفاده از جوش شیرین در خمیر واحدهای صنفی را بسیار کم دانست و اظهار داشت: آردهای وارداتی خارج از استان از مرغوبیت بیشتری برخوردارند.
ناصر خاکسار به استفاده از بهبود دهندهها و آنزیمها در نان اشاره کرد و افزود: از گندمهای وارداتی خارج از استان برای مخلوط کردن آن با آرد داخلی استفاده میشود.
وی استفاده از آردهای خارج از استان و مخلوط آن با آردهای داخلی را سبب بهبود کیفیت آرد ذکر کرد و بیان داشت: با بهبود کیفیت آرد تولیدی میتوانیم صادرکننده آرد به خارج استان باشیم.
خاکسار خواستار کاهش هزینهها در نانواییها شد و اذعان کرد: نرخگذاری مناسب باید در نانواییها صورت گیرد.
انتهای پیام/آ20