به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، محمد مبین ظهر امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان اظهار کرد: این طرح تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار قروه افزود: در این طرح بازرسی مداوم از مراکز فروش و تهیه مواد غذایی و نیز اماکن پذیرایی و عمومی انجام میشود.
رئیس مرکز بهداشت و درمان قروه هم در این جلسه گفت: شبکه بهداشت و درمان این شهرستان هر سال با نزدیک شدن به ایام نوروز از ابتدای اسفند تا 15 فروردین با تشکیل گروههای بهداشتی و بسیج سلامت نوروزی اقدام به اجرای طرح یاد شده میکند.
حمید حاجیلاری افزود: بازرسان بهداشت محیط این شبکه در قالب دو گروه بازرسی و نظارتی، فعالیت خود را تشدید کردهاند.
وی تصریح کرد: در مدت یاد شده هر روز از ساعت هشت صبح تا 20 شب بازرسی و نظارت کامل در هزار و 657 مرکز و واحدهای تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان انجام میشود که در این راستا تاکنون 100 کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمعآوری و هفت واحد صنفی متخلف پلمب شده است.
حاجیلاری افزود: از همه ظرفیت موجود برای بهبود شاخصهای سلامت در جامعه استفاده میکنیم و شهروندان میتوانند با شماره تلفنهای 09678 مرکز سلامت محیط کار و 0872-5226838 گزارشهای خود را در زمینه تخلفات بهداشتی در میان بگذارند.
رئیس مرکز بهداشت و درمان قروه به شهروندانی که قصد مسافرت در نوروز دارند، توصیه کرد: در طول سفر از آب و یخ سالم و بستهبندیشده استفاده کنند.
حاجیلاری با تأکید بر ضرورت خرید از مراکز معتبر تصریح کرد: مسافران باید هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنند و هنگام استفاده از سبزیجات هم از سالم و بهداشتی بودن آن اطمینان داشته باشند و از مواد غذایی بستهبندی شده دارای کد بهداشتی و پروانه ساخت استفاده کنند.
انتهای پیام/صا10