اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

پیکر حجت‌الاسلام ابوالحسنی در قم تشییع شد

خبرگزاری فارس: مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالحسنی از اساتید حوزه و تاریخ پژوهان معاصر امروز در قم برگزار شد.

پیکر حجت‌الاسلام ابوالحسنی در قم تشییع شد

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، پیکر مطهر حجت‌الاسلام والمسلمین علی ابوالحسنی که چهارشنبه شب به دلیل عارضه قلبی به دیار باقی شتافته بود امروز با حضور امت خداجو، طلاب و روحانیون در قم برگزار شد.

در این مراسم پیکر این نویسنده و پژوهشگر حوزوی از مسجد امام حسن عسگری به سمت حرم مطهر حضرت معصومه (س) تشییع شد.

پس از انتقال پیکر این مرحوم به حرم مطهر، نماز میت اقامه شد و در نهایت پیکر این مرحوم در قبرستان شیخان قم در آغوش خاک آرام گرفت.

بر اساس این گزارش على ابوالحسنى که در اغلب نوشته‌ها و آثار خود از نام مستعار «ع.منذر» بهره می‌برد، فرزند شیخ محمد بود که در 22 آذر سال 1334 در غرب تهران متولد شد.

وی تحصیلات ابتدایی خود را در زادگاهش شروع کرد و پس از پایان تحصیلات ابتدایى در سال 1347 به تحصیل در رشته «ماشین‌افزار» پرداخت و دوره چهار ساله آن را در خرداد 51 به پایان برد. سپس در اداره مخابرات استخدام شد و به طور همزمان، شب‌ها در هنرستان شماره سه تهران در همان رشته ادامه تحصیل داد تا اینکه چندی بعد به اتهام بحث‌هاى سیاسى در محیط کار و مدرسه، مجبور به استعفا شد.

اشتغال بعدى وى پرداختن به کار فنى آزاد بود که با تحصیل شبانه در هنرستان همراه بود. او خرداد 54 به اخذ دیپلم فنى نایل شد و همان سال در کنکور سراسرى دانشگاه تهران شرکت کرده و پس از قبولی با رتبه عالى قبول در رشته مهندسى صنایع دانشگاه علم و صنعت تهران به ادامه تحصیل پرداخت.

دوران دانشجویی وی سه ماه بیشتر طول نکشید و با ارشاد و درخواست حجت‌الاسلام موسوى همدانى از روحانیون مبارز شهرری و پیش‌نماز مسجد ابراهیم خلیل(ع) شهر رى و با تشویق پدر خودش از دانشگاه انصراف داده و برای تحصیل علوم دینى روانه حوزه علمیه قم شد.

او پس از ورود به قم در مدرسه حقانى که در آن زمان شهید آیت‌الله قدوسى مدیریت آن را عهده‌دار بود، به تحصیل مشغول شد و پس از مدت کوتاهى، به طور آزاد در حوزه علمیه قم به ادامه تحصیل پرداخت.

او در قم از محضر اساتید بنامی از جمله حضرات آیات مرحوم حاج شیخ جواد تبریزى، وحید خراسانى، جعفر سبحانى و مصباح یزدى بهره برد.

او در همین سال‌ها به صورت پیگیر به تألیف کتاب و تنظیم مقاله در حوزه‌های مختلف فرهنگ اسلامی و تاریخ ایران و جهان پرداخت و در همان چند کار اول نشان داد که در تحقیق و پژوهش نگاهی دقیق و منحصر به فرد دارد. کتاب‌هایی چون «بوسه بر خاک پی حیدر تحقیقی در آثار فردوسی» و «مهاتما گاندی همدلى با اسلام و همراهى با مسلمین»، مورد استقبال صاحب‌نظران در داخل و خارج کشور قرار گرفته است. 

انتهای پیام/خ10

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول