به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، فرهاد غلامی بعداز ظهر امروز در سمینار ارتقای تغذیه بالینی، چالشها و راهکارها در دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: سه عامل بیماری قلبی عروقی، انواع سرطانها و حوادث رانندگی شایعترین علت مرگ و میر در کشور قلمداد میشود.
وی تصریح کرد: علت مشترک هر سه عامل مرگ ومیر در کشور شیوه زندگی و رفتار انسانها گزارش میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: برای کاهش مرگ و میر در کشور باید از نظرهای متخصصان علوم تغذیه که الگوی تغذیه مناسب را ارائه میکنند، استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه برای افزایش طول عمر مفید باید مدیریت مناسبتری بر تغذیه داشت، خاطرنشان کرد: با بهکار گیری از دانش کارشناسان خبره علوم تغذیه میتوان هم طول عمر را افزایش داد و هم با کاهش هزینههای درمانی مواجه شد.
غلامی بهکارگیری دانش کارشناسان تغذیه را کمک به دغدغههای حوزه سلامت عنوان کرد و یادآور شد: در بخشهای بیمارستانی باید فضایی برای حضور کارشناسان خبره تغذیه ایجاد کرد.
وی با اعلام اینکه یکی از اولویتهای اصلی وزرات بهداشت و درمان، تامین سلامت افراد است، گفت: حضور کارشناسان تغذیه در کنار متخصصان پزشکی، امنیت خاطر برای بیماران ایجاد میکند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر کیفیسازی تغذیه سالم در مراکز درمانی تاکید کرد.
به گزارش فارس، سمینار ارتقای تغذیه بالینی، چالشها و راهکارها با مشارکت 300 نفر از متخصصان،
فوق تخصصان و کادر پزشکی به مدت سه روز در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار میشود.
انتهای پیام/آ20