به گزارش خبرگزاری فارس از بندرلنگه، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان عصر چهارشنبه در حاشیه افتتاح این طرح در این خصوص گفت: این طرح با هدف استفاده از منابع آب شور در راستای افزایش و پایداری تولید محصولات و همچنین بروز خشکسالی در استان و محدود بودن منابع آبی، در سطح سه هکتار از اراضی کشاورزی و با اعتبار 245 میلیون ریال در این منطقه اجرا شد.
طهماسب غلامپور افزود: منبع تأمین آب در این طرح از طریق آب شیرینکن با ظرفیت 150 مترمکعب در شبانهروز تأمین میشود و این میزان سطح زیر کشت، تولید 180 تن محصول در هر هکتار را به دنبال دارد.
وی در ادامه بیان کرد: هرمزگان با توجه به محدودیتهای منابع آبی و دسترسی به آبهای شور دریا به عنوان یک منبع طبیعی آب و دارا بودن شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب اساساً به صورت گلخانه طبیعی عمل میکند که میتوان با راهکارهای جدید و با کمترین هزینه برای احداث سازه اقدام به بهرهبرداری از آب دریا و تولید محصول با روش کشت متراکم کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: از اینرو احداث کشت داربستی محصولات سبزی و صیفی با استفاده از آب دریا و تولید قابل توجه محصول در آن میتواند ضمن افزایش تولید و کاهش هزینه، راهبردی برای بهبود زندگی اجتماعی و اقتصادی روستاییان باشد.
انتهای پیام/آ30/ط4000