اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

سرپرست میراث فرهنگی سربیشه:

مرحله نخست مرمت 2 مسجد در سربیشه پایان یافت

خبرگزاری فارس: سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سربیشه گفت: مرحله نخست مرمت مسجد روستای پخت و چهارده معصوم شهرستان سربیشه به پایان رسید.

مرحله نخست مرمت 2 مسجد در سربیشه پایان یافت
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند محمد فرجامی پیش از ظهر امروز در بازدید از این مساجد اظهار داشت: مرحله نخست مرمت بنای مسجد روستای پخت شامل آجر فرش کف حیاط، اجرای طاق نماهای جنوبی، اجرای هره آجری و کاهگل نمای داخلی به طور کامل به پایان رسیده است.
وی ادامه داد: در سال جاری در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز مرمت بخش‌های دیگری از آن نیز مورد نظر است.
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سربیشه افزود: روستای پخت در 20 کیلومتری غرب سربیشه واقع شده و طبق کتیبه سر در مسجد این بنا به سال 1191 هجری قمری به دست امیر محمد خان خزیمه ساخته شده است.
فرجامی تصریح کرد: همچنین مسجد چهارده معصوم (ع) در جنوب بافت کهن شهر سربیشه قرار دارد و از بناهای اواخر دوره قاجار به شمار می‌رود.
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سربیشه خاطرنشان کرد: مرحله سوم مرمت این مسجد شامل حصارکشی اطراف صحن است که به پایان رسیده است.
وی یادآور شد: در سال جاری در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز بخش‌های دیگری از آن مورد نظر است.

* آغاز مرحله سوم مرمت قلعه کهنه سربیشه
فرجامی تصریح کرد: همچنین مرحله سوم مرمت قلعه کهنه سربیشه نیز شامل آواربرداری و خواناسازی بخشی از قسمت‌هایی که مورد حفاظت قرار خواهند گرفت و همچنین حفاظت بخش‌هایی از دیوار خارجی قلعه در بخش شمالی و شمال غربی است.
وی اذعان کرد: در سال جاری و در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز، حفاظت بخش‌های دیگری از دیوار خارجی این بنا نیز انجام می‌شود.
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سربیشه ادامه داد: تاکنون در قلعه کهنه سربیشه دو مرحله فعالیت حفاظی انجام شده که از مهم‌ترین این فعالیت‌ها حفاظت دیوار خارجی در بخش‌های شرقی و شمال شرقی و کاهگل آنها و حفاظت دیوارهای داخلی در بخش شمالی و جنوبی آن است.
فرجامی یادآور شد: قلعه کهنه در بخش جنوبی شهرستان سربیشه و در مرکز و بلندترین قسمت بافت کهن این شهر قرار گرفته که متعلق به دوره‌های مغول تا صفویه است.
انتهای پیام/غ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول