اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی:

آذربایجان غربی رتبه چهارم تولید مرغ گوشتی تخم‌گذار را دارد

خبرگزاری فارس: معاون فنی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی در سطح کشور در شاخص تولید مرغ گوشتی تخم‌گذار رتبه چهارم را دارد.

آذربایجان غربی رتبه چهارم تولید مرغ گوشتی تخم‌گذار را دارد
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، حسین دهقانی پیش از ظهر امروز در جلسه‌ای که برای تبیین الزامات استاندارد و ممنوعیت استفاده بافت‌های غیرمجاز گوشتی تشکیل شد، اظهار داشت: آذربایجان غربی با تولید سالانه بین 900 هزار تا یک و نیم میلیون قطعه مرغ گوشتی تخم‌گذار، در این حوزه بین تولیدکننده‌های سایر مناطق کشور از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است.
وی تصریح کرد: فعالان تولید مرغ گوشتی تخم‌گذار در  این استان فعالیت خوبی دارند و محصولات خود را با کیفیت مناسبی به مصرف‌کننده‌های بومی و سطح کشور عرضه می‌کنند چرا که اقدامات کنترلی نسبت به این واحدهای تولیدی به طور مستمر اعمال می‌شود.
این مسئول به فعالیت‌ واحدهای تولیدی خمیر مرغ در ارومیه اشاره کرد و گفت: دو واحد تولید خمیر مرغ در ارومیه هم‌اکنون فعال هستند که یکی از آنها امسال و یکی هم در سال 1388 فعالیت خود آغاز کرده و مجوزهای مورد نیاز در این ارتباط را نیز دریافت کردند.
وی به افزایش اقدامات نظارتی در واحدهای تولیدی گوشت به ویژه فرآورده‌های گوشتی تاکید کرد و گفت: افراد طبقه متوسط جامعه به دلیل ارزان بودن ساندویچ به سوی فرآورده‌های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس و همبرگر گرایش یافته‌اند بنابراین برای حفظ سلامتی آنها باید در راستای افزایش اقدامات نظارتی در این واحدهای تولیدی اقدام شود.
انتهای پیام/و۳۰
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول