به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از ستاد خبری سومین جشنواره طبخ آبزیان، سید محمد رضا طاهری در حاشیه سومین جشنواره طبخ آبزیان با اشاره به اقدامات شیلات در حمایت از آبزی پروران اظهار داشت: برگزاری کلاسهای آموزشی تخصصی، بازدیدهای
علمی برای آبزی پروران، اعطای تسهیلات بانکی، کمکهای فنی و اعتباری در ساخت و تجهیز استخرها و... از اقدامات شیلات در این راستا است.
وی با اشاره به اینکه 300 استخر دو منظوره پرورش ماهی در قم وجود دارد، گفت: 50 مورد از این استخرها سردابی و مابقی گرمابی هستند.
مدیر شیلات قم با بیان اینکه 22 واحد تولید ماهی زینتی در قم وجود دارد، بیان داشت: قم در تولید ماهیهای گرمابی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی رتبه هفتم و در تولید ماهی قزل آلا در استخرهای خرد ذخیره کشاورزی رتبه هشتم کشور را دارا است.
وی گفت: ماهی کپور معمولی، آمور، فینو فاگ، قزل آلا و رنگین کمان از جمله ماهیهایی هستند که در قم پرورش داده میشوند.
طاهری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در جهان 18 کیلوگرم و در ایران هشت کیلوگرم است، اضافه کرد: سرانه مصرف آبزیان در قم کمتر از 5 کیلوگرم است.
انتهای پیام/خ۳۰
اخبار مرتبط
-
اختصاص 25 میلیارد تومان برای پرورش ماهی گیلان
-
اکواریوم نگهدارنده عرضه ماهی زنده تولید شد
-
افتتاح بزرگترین بازار الگویی ماهی کشور در رشت
-
53 استخر ذخیره آب ظرفیت مناسب پرورش ماهی در یزد
-
نامگذاری نخستین روز دهه فجر به نام امام زمان (عج) / تبیین ماهیت انقلاب
-
افزایش 70 درصدی تولید ماهی در شهرستان ملکان
-
استقرار 27 قفس پرورش ماهی گیلان
-
رها سازی 250 هزار بچه ماهی در دریاچه زریوار
-
4 فرآورده ماهی وارد بازار میشود
-
تولید ماهی در زنجان فراتر از اهداف برنامه پنجم
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.