اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مسئول حوزه مطالعات جهادی بسیج سازندگی:

حرکت‌های جهادی مردمی تداوم بخش جریان حق انبیا‌ست

خبرگزاری فارس: مسئول حوزه مطالعات جهادی بسیج سازندگی گفت: حرکت‌های جهادی مردمی در طول تاریخ تداوم بخش جریان حق انبیا و اولیا بوده است و این حرکت‌ها زمینه‌ساز ظهور ولی الهی خواهد بود.

حرکت‌های جهادی مردمی تداوم بخش جریان حق انبیا‌ست
حجت‌الاسلام محمد علی اخوان امروز در گفت­وگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج اظهار داشت: امام خمینی(ره) در تشکیل بسیج چند رویکرد را دنبال می‌کرد که نخستین هدف، تشکیل شبکه‌ای از سرمایه­های انسانی بود.
وی افزود: امروز برای حفظ و انسجام این شبکه پس از 30 سال نیازمند این هستیم که اهداف و ایده‌هایی که سبب تشکیل این شبکه شد را در جامعه تقویت کنیم.
مسئول حوزه مطالعات جهادی بسیج سازندگی با اشاره به اردوهای جهادی به عنوان یکی از فعالیت­های ارزشمند بسیج ادامه داد: حرکت‌های جهادی مردمی در طول تاریخ تداوم بخش جریان حق انبیا و اولیا بوده است و این حرکت‌ها زمینه ساز ظهور ولی الهی و تحقق حاکمیت معنویت در همه عالم خواهد شد.
وی گفت: پس از انقلاب پرچمدار حرکت‌های مردمی جهاد سازندگی بود و از  سال‌های اخیر بسیج سازندگی این مهم را بر دوش دارد.
اخوان ابراز داشت: آنچه مهم است سازماندهی و انسجام‌بخشی این حرکت‌ها بر‌اساس نقشه راهی محکم و دقیق است.
وی خاطرنشان کرد: اردوهای جهادی از آنجا که به صورت شبکه‌ای عمل کرده و شرایط بالندگی شبکه اجتماعی جوانان را فراهم می‌کند، از بهترین روش‌های انجام ماموریت‌های بسیج است.
مسئول حوزه مطالعات جهادی بسیج سازندگی ابراز داشت: اردوهای جهادی که امروز در میان تمام اقشار و رده‌های بسیج توسعه یافته است، سبب ایجاد یک جریان قوی اجتماعی میان جوانان می‌شود.
وی عنوان کرد: یکی دیگر از ماموریت‌های بسیج ایجاد گفتمان دینی و ارزشی به صورت هدفمند در جامعه است.
اخوان افزود: اردوهای جهادی در این زمینه نیز می‌تواند به کمک جریان بسیج بیاید و این گفتمان را از شهرهای بزرگ به دورترین نقاط کشور ببرد.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که حضور یک جوان مومن در روستا را آیه مجسم قرآن نامیدند، افزود: اردوهای جهادی وسعت شبکه اجتماعی جوانان مومن و انقلابی را بیشتر کرده و تا دورترین مناطق کشور می‌برد.
مجری سند چشم‌انداز حرکت­های جهادی در کشور یادآور شد: یکی دیگر از اهداف بسیج تقویت بنیه معنوی و فرهنگی نیروهایی است که در بسیج مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: نیروهایی که در اردوهای جهادی مشغول به کار می‌شوند پس از مدتی به نیروهای ارزنده‌ای تبدیل می‌شوند که مدیریت و تعهد را با هم جمع کرده‌اند.
اخوان ابراز داشت:‌ اوج تربیت انسان کارآمد در بسیج در اردوهای جهادی صورت می‌گیرد که یک جوان با قبول شرایط سخت به محروم‌ترین مناطق رفته و به خاطر خدا به خدمت‌رسانی به خلق می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه در جریان اردوهای جهادی آسیب‌هایی نیز ممکن است به وجود بیاید، افزود: از مهم‌ترین آسیب‌ها، بی‌توجهی مسئولان و نیروهای شرکت کننده در این اردوها به گفتمان حاکم بر حرکت‌های جهادی است.
مجری سند چشم انداز حرکت­های جهادی در کشور اظهار کرد: اگر به این نکته توجه نداشته باشیم امکان دارد به جای اینکه فرهنگ را اصلاح کنیم، زیر‌ساخت‌های فرهنگی را ویران کرده، در مناطقی که حضور پیدا می‌کنیم بحران فرهنگی و هویتی به وجود بیاوریم.
وی با بیان اینکه باید به نقاط منفی و مثبت حرکت­های جهادی به صورت همزمان توجه کرد، افزود: بالاترین نقطه قوت اردوهای جهادی برخورداری از یک بدنه قوی از سرمایه انسانی مومن، فداکار و توانمند است.
انتهای پیام/ش10
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول