به گزارش خبرگزاری فارس از قم، فصل شروع پرورش ماهیان گرمابی، اواخر اسفند و اوایل فروردین و زمان صید آن اواخر مهر و اواسط آبان است که این امر در تمام کشور به این صورت اتفاق میافتد.
از آنجایی که در استان قم، منبع آبی چاه است و اکثر چاهها دمای آب بالایی دارند، این امکان وجود دارد، ماهیها تا نزدیک عید تغذیه شوند و معمولا دورههای پرورش در قم به یک سال میرسد و در سایر استانها بین شش تا هفت ماه است چرا که امکان تغذیه ماهیها وجود ندارد.
استخری که به عنوان آغازگر صید ماهیهای گرمابی در قم در نظر گرفته شده است، جز استخرهایی است که دمای آب چاه آنها بالا است و چاه یکسره وارد استخر میشود یعنی محدودیت دمایی وجود ندارد.
میزان رهاسازی ماهیان گرمابی در استخرهای ذخیره بین یک تا 1.2 قطعه بوده که با توجه به طرحی که از سوی جهاد کشاروزی قم در سال گذشته به عنوان افزایش تولید در واحد سطح آغاز شده است، در این استخرها بین سه تا پنج قطعه رهاسازی شده است و در واقع سه برابر ظرفیت فعالیت صورت گرفته است.
در این استخرها، ماهی با اوزان مختلف رهاسازی شده است و صید آن نیز به همین شکل انجام میشود، که صید به صورت لایهای صورت میگیرد.
ماهیهایی که پربار شده و به وزن بازاری رسیدهاند راهی بازار میشوند و آنهایی که کمتر از وزن مورد نظر هستند، دوباره داخل استخر رهاسازی شده و تغذیه میشوند تا زمانی که خود را به وزن مطلوب برسانند.
انتهای پیام/ج30
اخبار مرتبط
-
آذربایجان شرقی 4 هزار تن انواع ماهی تولید میکند
-
برنامهریزی برای تولید 50 تن ماهی خاویاری در آذربایجان شرقی
-
رهاسازی 22 هزار قطعه بچهماهی در استخرهای آب زرند
-
رهاسازی 50 هزار قطعه بچه ماهی در استخرهای هیرمند
-
اصفهان سالانه 30 گونه ماهی زینتی تولید میکند
-
غدیر ماهیت تشیع را رقم زد
-
استخرهای 2 منظوره کشاورزی پرورش ماهی در نیشابور ایجاد شد
-
تولید بیش از 2 هزار تن ماهی در ماهنشان
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.