محمود اسدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در طبس، اظهار داشت: علیرغم اینکه شهرستان طبس در مجموع دارای آب و هوای گرم و خشک است ولی اگر تفحصی در سطح این شهرستان صورت گیرد میتوان از انواع مختلف محصول اثری در آن یافت.
وی ادامه داد: شهرستان طبس به دلیل وسعت و پراکندگی، دارای تنوع اقلیم است که در اثر وجود این تنوع، 57 نوع محصول زراعی و باغی گرمسیری، نیمهگرمسیری و سردسیری، از جمله محصولات پرآبخواه مانند برنج هم در این شهرستان کویری به عمل میآید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس با بیان اینکه هماکنون کار برداشت برنج در شهرستان طبس آغاز شده است، افزود: سطح زیرکشت محصول برنج در شهرستان طبس 15 هکتار و متوسط عملکرد آن شش تن شلتوک در هکتار است که بر این اساس پیشبینی میشود از سطح زیرکشت این محصول در شهرستان طبس 90 تن شلتوک و 60 تن برنج برداشت شود که این میزان در مقایسه با محصول برداشت شده در سال گذشته از حدود 60 درصد افزایش برخوردار است.
وی به بیان علل افزایش تولید محصول برنج در شهرستان طبس پرداخت و خاطرنشان کرد: افزایش عملکرد محصول در واحد سطح، تأمین آب کافی درپی احداث بند سنگی - ملاتی در بالادست روستای ازمیغان، و احداث کانالهای انتقال آب کشاورزی در پاییندست این بند از مهمترین دلایل افزایش تولید محصول برنج است.
اسدی یادآور شد: برنج در شهرستان طبس تنها در روستاهای ازمیغان و ماودر کشت میشود که البته در روستای ازمیغان 30 خانوار به کشت این محصول اشتغال دارند.
انتهای پیام/ر20
اخبار مرتبط
-
همایش انتقال یافتههای تحقیقاتی برنج در گیلان
-
برنج تولید مازندران سالمتر از محصول وارداتی است
-
کاهش واردات برنج در کشور
-
واردات مجاز برنج به کشور حدود 600 هزار تن است/ بازارچههای مرزی به وظیفه قانونی خود عمل کنند
-
مازندران توان تولید برنج ارگانیک را دارد
-
خودکفایی برنج ایران تا 3 سال دیگر
-
58 تن برنج قاچاق در کوهدشت کشف شد
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.