به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، ابوالفضل حاجی باقری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به سرانه مصرف 16 تا 21 کیلویی گوشت مرغ در کشور اظهار داشت: مصرف این گوشت در شهرستان آران و بیدگل یک هزار و 450 تن بوده که در برابر ظرفیت اسمی تولید سالانه پنج هزار و 500 تن مازاد بیش از چهار هزار تن را نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه مازاد تولید گوشت مرغ که حدود سه برابر مصرف شهروندان آران و بیدگلی است به استانهای دیگر نیز فرستاده میشود، اضافه کرد: استانهای قم و تهران به عنوان عمده بازار گوشت مرغ آران و بیدگل محل عرضه برجسته این محصول، این شهرستان است.
حاجیباقری خاطرنشان کرد: تولید گوشت مرغ در شش ماه نخست امسال هزار و 900 تن بوده که نسبت به سالهای گذشته 30 درصد کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: تولید گوشت مرغ به دلیل مشکلات بازار و کاهش قیمت گوشت نسبت به افزایش بهای دانه در شش ماه نخست امسال با کاهش روبرو بوده است.
مسئول امور دام و آبزیان اداره جهاد کشاورزی شهرستان آران و بیدگل بیان داشت: با وجود کاهش تولید گوشت مرغ در سال جاری اما به دلیل اینکه آران و بیدگل پیش از این سه برابر تولید این محصول را در دستور کار داشته و سالانه به یک هزار و 400 تن از این محصول برای مصرف شهروندان نیاز دارد بنابراین در این زمینه با مشکل مواجه نیست.
وی یادآور شد: تولید گوشت مرغ در آران و بیدگل تنها نسبت به تولید اسمی این محصول سیر نزولی داشته است.
شهرستان آران و بیدگل دارای 56 مرغداری با ظرفیت اسمی پنج هزار و 500 تن گوشت مرغ و ظرفیت پروانه 950 هزار قطعه مرغ است.
آران و بیدگل در شمالیترین نقطه استان اصفهان واقع بوده و حدود یکصد هزار نفر جمعیت دارد.
انتهای پیام/و۲۰
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.