اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند:

با نان 150 تومانی چطور غذای 175 تومانی به دانشجو بدهیم

خبرگزاری فارس: معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند درباره افزایش قیمت غذا در دانشگاه گفت:‌ وقتی نان 150 تومان می‌شود ما چطور غذای 175 تومانی به دانشجو بدهیم.

با نان 150 تومانی چطور غذای 175 تومانی به دانشجو بدهیم
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، افزایش ناگهانی قیمت غذا سبب بروز اعتراض‌هایی در بین دانشجویان به ویژه دانشجویان دارای وضعیت اقتصادی متوسط و پایین شده است.
برخی دانشجویان معترض معتقدند وقتی برای دادن امکاناتی از عده‌ای پول دریافت می‌کنند باید کیفیت امکانات را هم بالا ببرند در حالیکه تغییری در کیفیت حاصل نشده است.
علاوه بر قیمت نهار قیمت صبحانه و شام نیز افزایش حدود دو برابری داشته است و حتی دانشجویان شبانه از دریافت غذا با کارت ناتوان هستند و باید شام خود را با قیمت آزاد 700 تومان تهیه کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند در این باره به خبرنگار فارس در بیرجند افزایش قیمت غذا را امری عادی دانست و گفت: وقتی نان 150 تومان می‌شود ما چطور غذای 175 تومانی به دانشجو بدهیم؟
نظر افضلی افزود: چندان افزایشی هم در قیمت‌ غذاها رخ نداده است زیرا ما علاوه بر یک نوع غذا در وعده نهار سه نوع غذا را با قیمت‌های 290، 350 و 485 تومان برای دانشجویان آماده می‌کنیم و خود دانشجو می‌تواند بنا بر ارزیابی بودجه خود غذا انتخاب کند.
معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند گفت: وظیفه دانشگاه تامین غذای دانشجویان شبانه نیست و باید خود دانشجویان شام را تهیه کنند.
افضلی در مورد قیمت غذاهای روز فروش نیز گفت: قیمت این غذا نیز به هزار تومان افزایش یافته است.
وی به پولی شدن سرویس‌های رفت و برگشت به دانشگاه اشاره کرد که در گذشته ویژه پردیس دانشگاه بیرجند بود و دانشجویان به صورت رایگان از این سرویس‌ها برای رفت و برگشت به دانشگاه بیرجند واقع در شوکت‌آباد و دانشکده کشاورزی واقع در امیرآباد بیرجند استفاده می‌کردند ولی از ابتدای سال تحصیلی جدید قیمت بلیط هر دانشجو برای یک مسیر 200 تومان شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند در ادامه گفت: مبلغی که ما برای دانشجویان روزانه برای هزینه سرویس‌هایشان سالانه می‌دادیم هم‌اکنون در کارت‌هایشان شارژ می‌کنیم و چندان تفاوتی نسبت به گذشته ندارد.
افضلی در زمینه دانشجویان شبانه اظهار داشت: دانشگاه نسبت به دانشجویان شبانه هیچ وظیفه‌ای ندارد و باید خودشان هزینه‌های تحصیل و رفت و آمدهایشان به دانشگاه را بپردازند چون دانشجوی شبانه هستند.
به گزارش خبرنگار فارس، علاوه بر دانشجویان دانشگاه بیرجند، دانشجویان دانشگاه پیام‌نور و دانشگاه سپیده کاشانی همه از یک سرویس استفاده می‌کنند و تعداد زیادی از دانشجویان مجبور به استفاده از یک سرویس‌ هستند که حدود هر 15 دقیقه یک بار این مسیر را می‌رود.
این در حالی است که دانشجویان روزانه مستقر در دانشگاه هفته‌ای یک‌هزار و 600 تومان و دانشجویانی که خوابگاه‌شان خارج از پردیس دانشگاه است هفته‌ای 4 هزار تومان هزینه سرویس‌ها را دریافت می‌کنند ولی دانشجویان شبانه باید خود هزینه تمام رفت‌ و آمدهای خود را به دانشگاه بدهند.
انتهای پیام/خ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول