یوسف نقیایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یزد اظهار داشت: خرما در گروه میوهها قرار دارد و سرشار از انواع ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدن است.
وی با بیان اینکه هر یکصد گرم خرمای تازه حاوی 250 کیلوکالری انرژی است، افزود: عمدهترین مواد تشکیل دهنده خرما را کربوهیدراتها تشکیل میدهند به طوری که 67 درصد از اجزای تشکیل دهنده خرما را کربوهیدراتها به ویژه ساکاروز و فروکتوز تشکیل میدهد.
نقیایی ادامه داد: همچنین 2.5 درصد پروتئین، 7.5 گرم فیبر خوراکی، یک میلیگرم آهن، پتاسیم، ویتامین A ، بتاکاروتن، میلیگرم کلسیم، 57 میلیگرم فسفر از دیگر اجزای تشکیل دهنده خرما هستند.
وی یادآور شد: خرما با توجه به داشتن مقدار قابل توجه فیبر خوراکی در پیشگیری از سرطانهای دستگاه گوارش به خصوص سرطان کولون و نیز کاهش چربیهای خون موثر است.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: امروزه خرما در پیشگیری از فقر آهن موثر شناخته شده است زیرا میزان آهن موجود در خرما در هر 100 گرم به یک میلیگرم میرسد که این مقدار نسبت به سایر مواد غذایی مقدار قابل توجهی محسوب میشود.
نقیایی با اشاره به مقدار پتاسیم موجود در خرما عنوان کرد: به همین دلیل مصرف خرما، بیماریهای قلبی عروقی را نیز بهبود میبخشد.
وی با بیان اینکه خرما دارای مقدار قابل توجهی ویتامین A و بتاکاروتن است، افزود: ویتامین A موجود در خرما از بروز بیماریهای عفونی پیشگیری میکند.
این کارشناس تغذیه گفت: از آنجا که خرما دارای کالری زیادی است، مصرف بیرویه این ماده غذایی نیز توصیه نمیشود زیرا میتواند منجر به افزایش وزن و چاقی شود.
انتهای پیام/غ30
اخبار مرتبط
-
افزایش 18 درصدی تولید خرما در خوزستان
-
برداشت بیش از 45 هزار تن خرما در آبپخش
-
کشاورزان زکات محصول خرما را بپردازند
-
خشکیدگی خوشههای خرما امسال کاهش یافت
-
راهاندازی بازار بورس خرما در استان بوشهر
-
برداشت خرما در بوشهر آغاز شد
-
خسارت 80 درصدی باغات خرمای دالکی
-
200 درخت خرما در ریگان در آتش سوخت
-
شادگان بزرگترین تولیدکننده خرما در خوزستان است
-
40 درصد خرمای فهرج خشک شد
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.