خسرو شهبازی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: این میزان سطح زیر کشت برنج در مقایسه با سال زراعی گذشته 25 درصد کاهش نشان میدهد.
وی ادامه داد: سال گذشته 2 هزار و 100 هکتار از اراضی کشاورزی استان ایلام در مناطق مختلف به کشت برنج اختصاص یافته بود.
این مسئول اضافه کرد: علت این کاهش سطح زیر کشت برنج خشکسالیهای اخیر و کاهش منابع آب سطحی بوده است.
شهبازی تصریح کرد: برداشت برنج در استان ایلام از اواسط مهرماه آتی شروع شده و کار برداشت یک ماه به طول میانجامد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: پیشبینی میشود 9 هزار تن محصول شلتوک از اراضی استان ایلام تولید و برداشت شود.
وی ادامه داد: از این میزان شلتوک برداشت شده در مجموع 7 هزار و 500 تن برنج سفید تولید و روانه بازار مصرف استان ایلام میشود.
این مسئول اضافه کرد: شهرستان شیروان چرداول، درهشهر و آبدانان از شهرستانهای مستعد در زمینه تولید محصولات کشاورزی از جمله برنج است.
وی ادامه داد: کشاورزان این شهرستان پس از گندم، برنج را به عنوان دومین محصول تولیدی در دستور کار زراعت خود قرار دادهاند.
این مسئول اضافه کرد: بیشترین برنج تولید شده در استان ایلام و در شهرستان شیروان چرداول از نوع برنج سفید و عنبربو است.
این مسئول اضافه کرد: مردم مناطق مختلف استان ایلام از این نوع محصول استقبال کرده و در مصارف غذایی خود از آن استفاده میکنند.
شهبازی تصریح کرد: استان ایلام در مجموع دارای 350 هزار هکتار زمین کشاورزی است که سالانه به کشت انواع محصولات زراعی اختصاص مییابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام گفت: برنج دومین محصول تولیدی در استان ایلام پس از گندم است که از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
انتهای پیام/صا30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.