15 ژانویه 2026

نامه عراقچی به گوترش، کمیسر عالی حقوق بشر و همتایانش

وزیر امور خارجه در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل، کمیسر عالی حقوق بشر و وزرای خارجه دیگر کشورها نوشت: ادعاهای فریبکارانه مقامات آمریکایی مبنی بر حمایت از حقوق بشر مردم ایران شرم‌آور است.
عباس آقا یه نامه از طرف ما مردم عادی و صلح طلب که دنبال یه زندگی معمولی هستیم بنویس که اینترنت می خواییم وصل بشه تو میتونی بفرستی لا اقل اعتراض مارو به یکی بفرست که ببینه شاید فرجی شد.بابا یکی این کامنت هارو ببینه ما چه کنیم با این زور گوییی و ستم شما،مگه اسیر گرفتید آخه این چه وضعیته؟!!!
15:19 - 15 ژانویه 2026

16 واکنش
1777 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌الهام انصاری‌
@Ansari868615 ژانویه 2026
در پاسخ به و
سلام ببینید با توجه به اینکه در شرایط جنگی هستیم و دولت هم اینه که در این شرایط اومده و جراحی اقتصادی کرده، بعیده نت رو باز کنند. بنابراین بهتره سایت ها یا فایل های درخواستی رو لیست کنید و اینجا یا در قالب پویش یا هرجور دیگه به مسیولین اطلاع بدیدمثل پویش متاتریدر زیر که مهدیار گذاشته