تصویر نمایه‌ی ‌رخداد پرس‌
@rokhdadpress1 دقیقه پیش

جان فدا !

مردم دار بود و سبکبال به آسمان پرکشید و با اهدای اعضای بدنش ثابت کرد پلیس جان فدای ملت است.

تصویر نمایه‌ی ‌سمیه انصاری‌فرد‌
@Somayeh_Ansarifard18 دقیقه پیش

خیمه‌گاه حق و حقیقت

آنها به خیمه‌گاه آمده‌اند تا با سیدالشهدا سخن بگویند، از ذبح عظیمی که در مسیر سرخ حسینی کردند. از آن ماجرای عاشقی و دلدادگی. از روحی که در کالبد تن، آرام و قرار نداشت و شوق شهادت لحظه‌ای او را رها نمی‌کرد.

تصویر نمایه‌ی ‌رخداد پرس‌
@rokhdadpress19 دقیقه پیش

گزارش تصویری/ دهه اول محرم در فرماندهی آماد و پشتیبانی منطقه شمال شرق نزاجا

دهه اول محرم در فرماندهی آماد و پشتیبانی منطقه شمال شرق نزاجا برگزار شد.
۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا طاهری پرکوهی‌
@ZTaheri50 دقیقه پیش

خیاطی که با نخ و سوزن پرچم‌های خونخواهی می‌دوزد

در گوشه‌ای از میدان‌های پرشور اجتماعات مردمی معصومه ولی‌زاده با صدای چرخ خیاطی پرچم‌هایی می‌دوزد که تنها پارچه نیستند؛ نشانی از وفاداری، حماسه و خونخواهی برای رهبر شهید هستند، وی می‌گوید: این پرچم‌ها برای تزیین نیستند بلکه برای اینکه فریاد حمایت از ولایت در دل میدان‌ها خاموش نشود.

تصویر نمایه‌ی ‌تحريرگران‌
@tahrirgaran1 ساعت پیش

غربال بصیرت؛ تجلی توفیق در استمرار خط عاشورا

شادی ورشوچیتاریخ همواره صحنه جدایی «مدعیان» از «ثابت‌قدمان» است. تفاوت شگرفی است میان کسی که در ساحل عافیت از حق دم می‌زند، با کسی که در تلاطم طوفان‌ها، پای عهد خویش می‌ایستد. حادثه عظیم عاشورا، گویاترین تابلوی این غربالگری الهی است؛ جایی که هزاران نامه دعوت، در هنگامه نبرد به ۷۲ تن وفادار ختم شد…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌رضا معممی مقدم‌
@reza_m_moghaddam1 ساعت پیش

حضرت عباس و رد امان نامه

در میان شخصیت‌های درخشان حماسه عاشورا، نام حضرت عباس(ع) با وفاداری، جوانمردی و ادب گره خورده است. او تنها فرزند علی(ع) و برادر امام حسین(ع) نبود؛ بلکه تکیه‌گاه خیمه‌های حسینی، پرچمدار سپاه حق و نماد کاضمل اطاعت از امام زمان خویش بود.

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا بمی‌
@Zahrabami1 ساعت پیش

رفسنجان زیر خیمه حسین(ع)

در یکصدوپانزدهمین اجتماع شبانه مردم رفسنجان در میدان شهید سلیمانی همزمان با شب تاسوعای حسینی، پرچم خون‌خواهی قائد شهید برافراشته شد.
۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌اعظم محبی‌
@Mohebbi1 ساعت پیش

گلستان پای کار بدرقه رهبر شهید

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان از آمادگی کامل استان برای اعزام کاروان‌ها و پشتیبانی مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید خبر داد.

@tahrirgaran1 ساعت پیش

همراهِ ۴۲ ساله...

✍️فاطمه کاظمیدر این یک‌سال، هر وقت برای شهدایی که دستم از مزارشان کوتاه است دلم تنگ می‌شد، پناه می‌بردم به مقبره‌ای در حرم حضرت معصومه و با او درد و دل می‌کردم. وقتی شنیدم مهمان هیئت همسر اوست خوش‌حال شدم و یک‌ دنیا شوق شنیدن از او داشتم.می‌خواهم از زنی بگویم که واژه همراه را در خط به خط زندگی‌ا…نمایش بیشتر

@tahrirgaran3 ساعت پیش

از علم غیب تا تکلیف‌مداری؛ بازخوانی منطق حرکت امام حسین (علیه‌السلام) ــ قسمت دوم

✍️سید سجاد خشنودی ۴. منطق رفتار عادی امام در سیر حرکتاگر امام از ابتدا می‌دانست که به شهادت خواهد رسید، چرا در طول مسیر رفتارهایی عادی و بشری از خود نشان داد؛ مانند درخواست مهلت از دشمن، آب خواستن برای کودک شیرخوار، یا حتی پرسیدن نام سرزمین کربلا از یاران خود؟ مگر نه اینکه چنین رفتارهایی با علم ل…نمایش بیشتر

@tahrirgaran3 ساعت پیش

از علم غیب تا تکلیف‌مداری؛ بازخوانی منطق حرکت امام حسین (علیه‌السلام) ــ قسمت اول

✍️سید سجاد خشنودی مقدمهدر میان انبوه پرسش‌هایی که درباره نهضت عاشورا مطرح شده، شاید هیچ‌یک به اندازه نسبت علم امام به شهادت با تکلیف به قیام چالش‌برانگیز و در عین حال سرنوشت‌ساز نبوده است. پرسشی که از یک سو، ریشه در عمیق‌ترین لایه‌های کلام امامیه دارد و از سوی دیگر، به نحوه مواجهه ما با مفهوم تکل…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌عباس مهردار قائم مقامی‌
@abbasmohrdar4 ساعت پیش

جنگ برای حفظ غرور ایران

@tahrirgaran4 ساعت پیش

وفاداری حضرت ابوالفضل علیه السلام در اوج عطش ؛ تصویری از ایمانِ بی‌ مرز

موسی آقایاریوفاداری حضرت عباس علیه‌السلام صرفا یک فضیلت اخلاقی در میان فضائل انسانی نیست ، بلکه تجلی مرتبه‌ای از معرفت است که در آن وفا از سطح انتخاب عبور کرده و به حقیقت وجود بدل می‌شود.در ساحت کربلا او تنها یک یار سپاه نبود؛ آیینه‌ای بود که در آن معنای اطاعت عاشقانه و ایستادگی بی چشم‌ داشت …نمایش بیشتر

@tahrirgaran5 ساعت پیش

تا آخرش رفیقمی

✍️ابوالفضل گلستانی مردها که خیلی می‌خواهند دیگر در ته‌رفاقت باشند و بگویند من با فلانی دیگر در آخرِ رفاقت هستیم، می‌گویند: «داداشمه، مثل داداشم هست.» در حقیقت، داداش بودن یعنی پناه، یعنی مواظبت هستم؛ یعنی ناموس تو، ناموس من است، تو دیگر نیمی از من هستی و آبروی تو، آبروی من است و هر چه من و تو دار…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌امیرعلی اصلانی‌
@HajAslan6 ساعت پیش

اگر دنیا هم پشتتان آید ما پنج تن داریم🤚

۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌محمد احراری‌
@Mohammadahrari_ir6 ساعت پیش

فداییِ برادر

یکی از موارد مهمی که در صحنه‌ی عاشورا متبلور است و جزء صفحات سفید و نورانی حادثه‌ی کربلاست، ولایت پذیری و مطیع محض بودن بنی‌هاشم و اصحاب نسبت به امام زمان خویش، حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) است.

تصویر نمایه‌ی ‌سعیده کرامتی‌
@S_keramati7 ساعت پیش

یادواره ۵۱ شهید روستای کرمجگان برگزار شد

یادواره ۵۱ شهید روستای کرمجگان با حضور خانواده معظم شهدا، جانبازان و مردم شهیدپرور روستا در میدان امام حسین برگزار شد.

تصویر نمایه‌ی ‌پیمان ناصری‌زارع‌
@PeymanNaseriZare8 ساعت پیش

ارادت مرزنشینان آستارایی به سالار شهیدان در اجتماع حماسی شبانه

مرزنشینان آستارایی در شب تاسوعای حسینی با حضور گسترده در میدان شهرداری این شهر، بار دیگر ارادت خود را به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش ابراز کردند.
۳۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌مریم افشون‌
@maryam_afshoun8 ساعت پیش

دهدشت در صدوپانزدهمین شب استقامت، یکپارچه علمدار شد

مردم عزادار دهدشت در نهمین شب ماه محرم، همزمان با صدوپانزدهمین شب استقامت پس از شهادت رهبر انقلاب، با حضور گسترده در میدان مرکزی گرد هم آمدند و در شب منسوب به حضرت عباس(ع)، یکپارچه در سوگ و حماسه علمدار کربلا به عزاداری پرداختند.
۳۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا میرزائی‌
@Kh_mirzaei8 ساعت پیش

طوفانِ غیرت اسلام‌آبادغرب در شبِ سقا

امشب آسمانِ شهر اسلام‌آبادغرب به احترامِ وفاداریِ سقا ایستاده است، در شبِ تاسوعای حسینی، مردم با غیرت با شوری وصف‌ناپذیر به میدان آمدند تا ثابت کنند مرامِ “عباسی” در رگ‌های این سرزمین جاری است.
۵۶ MB