تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi663 روز پیش

پلمپ تعداد ۵ باغ رستوران وتالار پذیرایی به دلیل حرمت شکنی شب شهادت در فارس

🔰درراستای طرح ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی در صنوف و اماکن عمومی تعداد ۵ باغ رستوران و تالار پذیرایی (باغ رستوران های لاوانا.نامیا وباغهای مجالس گلها.روژان.رز)به دلیل برگزاری مراسم عروسی و موسیقی زنده و حرمت شکنی شب شهادت امام حسن عسکری(ع) پلمپ و پرونده قضایی در این خصوص تشکیل گردید.🔰پلیس نظار…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌سید حسینی☑️‌
@seyd_hosseini12344 روز پیش

🖋️به گزارش خبرگزاری فارس حسینی|تغییرزمان،امتحانات تابستان دانشگاه آزاداهواز

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با صدور اطلاعیه‌ای از تغییر زمان برگزاری امتحانات تابستان ۱۴۰۵ این دانشگاه خبر داد.بر اساس این اطلاعیه، با توجه به برگزاری آزمون سراسری (کنکور)

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi664 روز پیش

مبدا فرهنگ برهنگی!

🔹وقتی ۱۰ ماه پیش در نمازجمعه پردیسان قم این سخنان را بیان کردم گمان نمی‌کردم ترک فعل‌های برخی مسئولان، سرعت سقوط جامعه ما در عرصه فرهنگ را به جایی برساند که به فاصله کمتر از یک سال در خیابان‌های شهرهایمان شاهد چنین حجم عجیبی از برهنگی باشیم!🔹برای ثبت در تاریخ عرض می‌کنم که همان‌طور که مبدا کشف ح…نمایش بیشتر
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌اخبار فارس‌من‌
@My_Farsnews4 روز پیش

فارس من| تنبیه ترامپ با اعمال حاکمیت ایران بر تنگه هرمز

مخاطبان فارس من در پویشی درخواست تنبیه رییس‌جمهور آمریکا و مقابله به مثل در برابر محاصره دریایی ایران شده‌اند.

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi664 روز پیش

اثرات بی حجابی در کلام پیامبر اکرم ص❗️

✍️ بد حجاب ها، بی حجاب ها و بی حیاها افرادی خودخواه، پرتوقع و کم فهم هستند. شاید این عبارات تند باشد اما کسی که با بی حجابی و بی حیایی بدون یک ذره عذاب وجدان به بهانه راحتی خودش، این همه مشکل برای جامعه بوجود بیاورد قطعا خودخواه هست. و چنین فردی که توقع دارد دیگران این موضوع رو با بهترین روش براش…نمایش بیشتر
۱۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi664 روز پیش

مسجدالاقصی؛ نماد عزت مسلمانان

🗓 به مناسبت روز جهانی مسجد؛📢 مسجدالاقصی؛ نماد عزت مسلمانان🌹به مناسبت ۳۰مرداد، روز جهانی مسجد🔹سی‌ام مردادماه مصادف است با سالروز به آتش کشیده شدن مسجدالاقصی از سوی صهیونیست‌ها در سال ۱۹۶۹ میلادی که این روز با ابتکار جمهوری اسلامی اسلامی ایران به نام «روز جهانی مسجد» در سازمان کنفرانس اسلامی …نمایش بیشتر
۲۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌ناصر فخاری‌
@Fakhari_ir5 روز پیش

سه رهبر، یک مسیر؟

یادداشت «سه رهبر، یک مسیر؟» با تکیه بر مفهوم «انسان ۲۵۰ ساله»، تفاوت رفتار امام خمینی، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای و آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای را نه فقط نتیجه تفاوت‌های شخصیتی، بلکه حاصل شرایط و مسائل متفاوت هر دوره می‌داند و بر ضرورت فهم رهبری بر اساس اقتضائات تاریخی تأکید می‌کند.

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi665 روز پیش

تجمع مردم در ساحل میانکاله برای حمایت از مقابله با کشف حجاب

تشکیل زنجیره انسانی در ساحل مسئولین قدر چنین تجمعات و مطالبات را بدانید و به پشتوانه مردمیبی حیاها را از کارشان پشیمان کنید.بدون ایجاد ترس از گناه در دل متخلفان، هیچ راهی برای امن کردن خیابان ها نیست.
۱۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi665 روز پیش

اجرای کنسرت زنان، گامِ بعدی در حکم‌زدایی اسلامی در عرصه‌ی فرهنگ

▪️"زیبا کرمعلی" با استوری خود از "هیوا صیفی‌زاده" حمایت کرده است! خواننده‌ای که اجرای کنسرت‌ش باعث حکم قضایی علیه او شده است.▪️بی‌همتی، بی‌انگیزگی یا... در مسئولین مربوطه در عرصه‌ی فرهنگ، دارد به جاهای باریک می‌رسد!▪️چندی پیش، مسئله پوشش بود! اکنون مسئله‌ کنسرت و خوانندگی زنان در ملا عام و احتما…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌مهران احدی لاهرودی‌
@Ahadi_ir5 روز پیش

فارس من| جابه‌جایی تیرهای برق پیاده‌رو شهرک ولایت منوط به پرداخت هزینه توسط شهرداری است

مدیر روابط‌عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: بر اساس ضوابط موجود، شهرداری باید هزینه جابه‌جایی تیرهای برق را پرداخت کند و پس از آن، شرکت توزیع برق اقدام به جابه‌جایی آن‌ها خواهد نمود و این فرایند برای ساماندهی معابر و تسهیل تردد شهروندان ضروری است.

تصویر نمایه‌ی ‌جهاندار سالاری‌
@Salar1984625 روز پیش
پیام تقدیر از تحول و تعالی در قوه قضاییه#جهاندارسالاری

تصویر نمایه‌ی ‌جهاندار سالاری‌
@Salar1984625 روز پیش
مطالبه

پویش ملی حمایت از تحولات قوه قضائیه

پویش ملی حمایت از «تحول برای عدالت» در تحولات جدید قوه قضائیه به نام خدا ضمتثن تقدیر از تحولات در قوه قضائیه ،ما از هر گام مؤثر برای تحول و تعالی قوه قضاییه، اجرای دقیق قانون، مبارزه با فساد، تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها و صیانت از حقوق مردم حمایت می‌کنیم. این پویش، صدای مطالبه‌گری محترمانه مردم برای شکل‌گیری قوه قضاییه‌ای مقتدر، پاکدست، مستقل، شفاف و مردم‌دار است. از همه مردم، حقوقدانان، نخبگان، فعالان اجتماعی و رسانه‌ها دعوت می‌کنیم با پیوستن به این پویش، از مسیر اصلاح، تحول و عدالت حمایت کنند. مطالبه ما روشن است: 🔹 اجرای بدون تبعیض قانون 🔹 احقاق سریع و دقیق حقوق مردم 🔹 کاهش اطاله دادرسی 🔹 مبارزه جدی با فساد و تخلف 🔹 تکریم ارباب‌رجوع 🔹 شفافیت و پاسخگویی 🔹 حمایت از قضات و کارکنان پاکدست و قانون‌مدار همه با هم برای قوه قضاییه‌ای در تراز عدالت و اعتماد عمومی.

رئیس محترم قوه قضائیه جناب آقای محسنی اژه‌ای، سران محترم قوه مجریه قوه مقننه قوه قضائیه، آحاد مردم انقلابی

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi665 روز پیش

قم؛ آغاز مرحله تازه‌ای از ساماندهی تیم‌های تذکر لسانی

گشت مشترک بازرسی اصنافدوشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۶🔹پیرو گزارش‌های مردمی درباره ناهنجاری در مجتمعی تجاری در منطقه سالاریه، بازدید نظارتی مشترک به صورت نامحسوس با حضور نمایندگان اداره اماکن و ستاد امر به معروف استان صورت گرفت.🔹پس از احصا و مستندسازی بخشی از ناهنجاری های موجود، جلسه ای با مدیر و مالک مجتم…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi665 روز پیش

موتورسواری زنان؛ تخریب خاموش کالبد مادرانه در پوشش یک حقِ واهی :

مقدمه؛ وقتی سودِ اقتصادی، سلامتِ نسل را قربانی می‌کند : در روزگاری که لابی‌هایِ اقتصادی با تبلیغاتِ رسانه‌ایِ فریبنده، موتورسواریِ زنان را به عنوان «نمادِ پیشرفت» معرفی می‌کنند، چه کسی به عمیق‌ترین آسیبِ این پدیده می‌اندیشد؟ آنچه نادیده گرفته می‌شود، تهاجمِ خاموشِ این مرکبِ مکانیکی به کالبدِ ظریفِ …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا طاهری پرکوهی‌
@ZTaheri5 روز پیش

فارس‌من| مطالبات جنگل‌بانان در حال تعیین تکلیف است

در پی ثبت سوژه‌ای در سامانه «فارس‌من» با عنوان «سه ماه حقوق نیروهای حفاظت از منابع طبیعی نوشهر پرداخت نشده است»، جانشین یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر با تأیید این مطالبه، از پیگیری ویژه مدیرکل منابع طبیعی استان و سازمان مرکزی برای رفع مشکل معوقات جنگل‌بانان خبر د…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌سید حسینی☑️‌
@seyd_hosseini12346 روز پیش

به گزارش خبرنگار فارس ما | رئیس آموزش و پرورش دزپارت در سی ونهمین اجلاس کشوری حضور یافت

🔹به گزارش حسینی خبرنگار فارس ما در شهرستان دزپارت، حاج سید امرالله حسینی خواه، رئیس اداره آموزش و پرورش دزپارت، در سی ونهمین اجلاس سراسری رؤسای آموزش و پرورش کشور شرکت کرد.

تصویر نمایه‌ی ‌گمنام‌
@Secure_Network6 روز پیش
مطالبه

سامانه اعتراض به دهک‌بندی یارانه‌ها پاسخگوی شهروندان باشد

در حالی که برخی شهروندان با سامانه تماس تلفنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پیگیری گلایه خود منتظر برقراری ارتباط هستند، پس از چندین بار تلاش، بعضاً ابتدا با قطع شدن تماس، بوق اشغال یا پیام صوتی «مشترک مورد نظر در دسترس نمی‌باشد» مواجه می‌شوند. حتی در برخی مواقع، کارشناس پاسخگو در حالی که قدرت ارائه پاسخ صریح و شفاف را ندارد، مجبور به قطع مکالمه می‌شود. آیا برای ثبت اعتراض و عدم پاسخگویی صریح و شفاف، به دور از برخی بهانه‌جویی‌های کارشناسان، سازوکاری وجود دارد تا تماس‌گیرندگان درباره علت عدم تعادل برخی ارقام درآمدی و هزینه‌های دهک‌های جامعه آماری در خصوص دارایی املاک و مستغلات، خودرو، مخارج خرید با کارت بانکی، انتقال وجه بین‌بانکی و درون‌بانکی و کارت‌به‌کارت پاسخ روشن دریافت کنند؟ چرا مسئولی در این خصوص پاسخگو نیست؟ سؤالی که برای سرپرست خانواری مطرح است که حتی خودروی میان‌رده چندین سال قبل را با مبلغی بسیار پایین خریداری کرده، اما کارشناس پاسخگو اعلام می‌کند این خودرو به‌عنوان خودروی لوکس محاسبه شده است. یا در مواردی، فردی که املاک و خودرو ندارد، از دریافت یارانه محروم می‌شود؛ این در حالی است که برخی افراد با داشتن خودروهای لوکس و خانه‌های چندصد میلیاردی همچنان در حال دریافت یارانه هستند. از مسئولان وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت راه و شهرسازی، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و بانک مرکزی درخواست می‌شود درباره شفافیت و صراحت بیان در خصوص اعداد و ارقام ثبت‌شده در سامانه‌های ذیل وزارت اقتصاد و سازمان هدفمندی یارانه‌ها پاسخگو باشند و علل ناهمخوانی داده‌های ثبت‌شده را اطلاع‌رسانی کنند تا شبهات ایجادشده در اذهان افراد جامعه برطرف شود.

وزارت اقتصادی و دارایی، وزارت راه و شهرسازی، سازمان هدفمندی یارانه ها، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان برنامه و بودجه کشور، دفتر مقام معظم رهبری، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان، رئیس محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi666 روز پیش

تا کجا لخت بشه صدات در میاد؟

۱۰ MB

تصویر نمایه‌ی ‌یاس نبوی‌
@yasnabavi666 روز پیش

تجمع اعتراضی به بی حجابی اصفهان

🌍 تجمع اعتراضی به بی حجابی اصفهان🔹صبح ۲۸ مرداد ۱۴۰۵
۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌اخبار فارس‌من‌
@My_Farsnews6 روز پیش

فارس من| مطالبه توزیع عادلانه بنزین بر پایه کد ملی

وقتی نزدیک به نیمی از خانواده‌های ایرانی به دلیل نداشتن خودرو از یارانه پنهان سوخت بی‌بهره‌اند، این مطالبه شکل می‌گیرد که بنزین باید حق همه شهروندان باشد. پویش فارس من تاکید دارد انتقال یارانه از خودرو به کد ملی، به عدالت توزیعی و شفافیت انرژی کمک می‌کند.