تصویر نمایه‌ی ‌حمید صدری دهاقانی‌
@HamidSadri9 ساعت پیش

روایت تابلو ، هــــیــــس

تابلوها در میادین، گواهی بر انتقال پیام است.. مردم همواره در میدان، پای نظام و رهبری ایستاده‌اند، اما گویا مسئولان اقتصادی، این وفاداری را فرصتی برای خوابیدن دیده‌اند! در حالی که ملت در تلاطم معیشت است، به نظر می‌رسد مدیریتِ اقتصاد، استراحتِ برخی مسئولان است، گواه این سخن نوسان صعودی شدید قیمت هاست.

تصویر نمایه‌ی ‌مریم شبانی‌
@user1749221176815 ساعت پیش
فریم های از روز دختر ولادت حضرت معصومه و روز دختر در تاریخ 30 فروردین 1405در خیابان زند چهاراه پیروزی با برگزاری تجمعات و خواندن دست جمعی دعای توسل و سرود دختران در ولادت حضرت معصومه تشکیل شد

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا طاهری پرکوهی‌
@ZTaheri23 ساعت پیش

فارس‌من| پیگیری برای مدیریت افزایش جمعیت گرازها در دودانگه

با افزایش قابل‌توجه جمعیت گرازهای وحشی در بخش دودانگه ساری و وارد شدن خسارت‌های سنگین به خزانه‌های نشای برنج، اداره محیط‌زیست این منطقه اعلام کرد که پیگیری‌هایی برای بررسی وضعیت جمعیت این حیوانات و مدیریت آن در حال انجام است.

تصویر نمایه‌ی ‌حسنعلی کهریزی‌
@HasanAli_Kahrizi23 ساعت پیش

فارس من| معضل فاضلاب در فاز ۳ الهیه کرمانشاه روی میز آبفا قرار گرفت

مشکل چندین‌ساله فاضلاب در منطقه جانبازان فاز ۳ الهیه کرمانشاه که از سال ۱۳۹۶ ساکنان را با بوی نامطبوع و نشت فاضلاب مواجه کرده است، با پیگیری مطالبه مردمی ثبت شده در فارس من و بازدید میدانی مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان بررسی شد.
۱۰ MB

تصویر نمایه‌ی ‌جاوید عباسی‌
@Javid_57131 روز پیش

فارس من| تبدیل آب‌بهای ویلاها به دائمی نیازمند مصوبه قانونی است

در پی ثبت سوژه‌ای از سوی شهروندان مازنی در سامانه فارس من درباره محاسبه قبوض آب برخی ویلاها به صورت غیردائم در ایام جنگ، شرکت آب و فاضلاب مازندران با تاکید بر رعایت ضوابط قانونی اعلام کرد: تعرفه‌ها براساس نوع اشتراک و شرایط سکونت تنظیم می‌شود و هزینه‌ها برای پایداری شبکه و حفظ کیفیت خدمات طبق دستورا…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌کنجکاویده یزدانچهر‌
@KonjKavideh2 روز پیش
پر از وحشت گلویت می‌شود از دست خالی ماتیزدندان شده‌ایم از جگر صبر جویدنبه فرض محال هم یه وقت ما رو جایی دست خالی دیدی باید فرار کنی، چون خرخره سنتکامتو با دندون قراره بجویم...این ناوشکنها شکستنیه ها، هواپیماهاش هم از دستت می‌پره‌هادست خالی #ایران تو #جنگ یعنی قبل مرگ میری به پیشواز جهنم #ترامپ

تصویر نمایه‌ی ‌شهدای قپچاق‌
@Shohadayegepchag2 روز پیش

موج بازگشت ایرانیان خارج از کشور

۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌جلال ترابی 🇮🇷‌
@jalaltorabi3 روز پیش
قدر آدم ها و موقعیت هاییکه دارید رو بدونید ... خیلی زود دیر میشه 🖤

تصویر نمایه‌ی ‌عباس حاجی حسینلو‌
@Hajihosainloabbas3 روز پیش
بلومبرگ: امارات متحده عربی هشدار اضطراری برای تهدیدات موشکی احتمالی صادر کرد.

تصویر نمایه‌ی ‌مهران حسینی راد‌
@MehranRad3 روز پیش
رک : آخرین وضعیت از سرور های ایران با اینترنت ملی

تصویر نمایه‌ی ‌حسنعلی کهریزی‌
@HasanAli_Kahrizi3 روز پیش

فارس من| شورای ترافیک کرمانشاه باید مشکل ترافیکی میدان ظفر را حل کند

در پی ثبت پویشی در سامانه «فارس‌من»، ساکنان شهرک‌های شمال و شمال‌غرب کرمانشاه با اشاره به بروز مشکلات تردد پس از مسدود شدن میدان ظفر، خواستار اصلاح هندسی مسیرها و ایجاد دوربرگردان برای تسهیل رفت‌وآمد شدندموضوعی که باید در دستور کار شورای ترافیک استان قرار بگیرد.
۲۰ MB

تصویر نمایه‌ی ‌مریم عابدینی‌
@Educationreporter3 روز پیش

فارس من| عدم کسر مقرری ماه اول دانشجومعلمان تخلف است

در حالی که دانشجومعلمان می‌گویند در نحوه کسر مقرری ماه اول، سلیقه‌ای عمل شده است، آموزش‌وپرورش می‌گوید کسر مقرری ماه اول، بر اساس قانون است.

تصویر نمایه‌ی ‌گمنام‌
@Secure_Network4 روز پیش
متأسفانه ظاهراًولنگاری و ناهنجاری اجتماعی برای مسئولین نظارتی،انتظامی و قوای سه گانه عادی شده و هیچگونه مواضع رسمی اعلام نشده و حتی متدینین جامعه و مادحین انتظارمیرود مواضع خود را اعلام کنندhttps://farsnews.ir/Secure_Network/1777411316018899176https://farsnews.ir/Secure_Network/1776266238338381158
تصویر نمایه‌ی ‌روایت روز‌
روایت روز

@DailyNews_Plus  •  4 روز پیش

اختلاف‌افکنی با موضوع «حجاب»؛ دوباره در دستور کار ضدانقلاب

برخی فضاسازی‌های اجتماعی در شرایط فعلی فقط برای ترویج فحشا نیست؛ بلکه هدف اصلی آن «نفرت‌پراکنی و انسجام‌شکنی» است.

نمایش گزارش

تصویر نمایه‌ی ‌farshad3530‌
@Farshad3004 روز پیش
تعداد پویش های رد شده زیاد است.لطفا در قسمت فیلتر ،وضعیت پویش ،پویش های رد شده نیز نشان داده شوند
مطالبه

درخواست افزودن گزینه پویش‌های رد شده به بخش فیلتر سامانه فارس من

تعداد پویش های رد شده زیاد است.لطفا در قسمت فیلتر ،وضعیت پویش ،پویش های رد شده نیز نشان داده شوند. مطالب جالبی در همین پویش های رد شده وجود خواهد داشت و علاوه بر آن، به علت رد شدنشون ،بدون شک، جزو قسمت های جذاب و پر بازدید خواهند بود. در قسمت فیلتر پویش ها ،شش گزینه وجود دارد .از تایید شده تا در انتظار تأیید و خاتمه یافته و غیره.... اگر به این فیلترها ،گزینه ، رد شده ،هم اضافه گردد ،بدون شک خواننده های فارس من افزایش چشم گیری خواهند یافت. این مورد را لطفا ، تائید بفرمایید. هم به صورت پویش و هم به صورت نظرسنجی اعلام کنید. تا ببینید چقدر بابت این مورد ،طرفدار و حامی وجود دارد؟ با آرزوی سلامتی و توفیق برای همه حامیان و مسئولان و کارکنان خبرگزاری معظم فارس.

خبرگزاری فارس، تصمیم گیران و حامیان خبرگزاری فارس، فارس تعاملی، سازمان های نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری ها

تصویر نمایه‌ی ‌محمد تاجیک‌
@MT13564 روز پیش

فارس من| قیمت سمعک ۳ برابر شد؛ یکی رسیدگی کند

در حالی که استفاده از سمعک برای بیماران و به ویژه سالمندان و معلولان دارای مشکل شنوایی وسیله ای حیاتی است اما این بیماران نسبت به افزایش ۳ برابری قیمت این وسیله کمک کننده در شنوایی اعتراض کرده اند.

تصویر نمایه‌ی ‌سواد رسانه‌
@Savada_resana5 روز پیش
ایران قوی پیروز میدان ما هستیم🇮🇷✌️#جانفدا
این کلیپ هوش مصنوعی داره وایرال میشه
۴ MB

نمایش گزارش

@Hajihosainloabbas5 روز پیش
این کلیپ هوش مصنوعی داره وایرال میشه
۴ MB

توسعه پایدار یک زنجیره سه‌گانه است: ملتی که با خرید ایرانی حمایت می‌کند، کارفرمایی که نیروی خود را ثروت می‌داند، و دولتی که از این مقاومت خیرخواهانه پشتیبانی می‌کند. شکستن هر حلقه، فروپاشی کل زنجیره است.

انتشار برای نخستین بار/سنگربانی کارگر پتروشیمی در روز تولد فرزندشقهرمان‌ها همه جا هستند گاهی در لباس رزم، گاه در لباس پرستار و گاه در لباس کارگریتصاویر دوربین مداربسته پتروشیمی بندر امام نشان می‌دهد که تعدادی از کارکنان این مجتمع زیر بمباران شدید مجتمع های پتروشیمی ماهشهر، مقاومت و شهامت را از ن…نمایش بیشتر
۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌شهدای قپچاق‌
@Shohadayegepchag6 روز پیش

جاوید ایران...

رامین پرهام؛ مشاور سابق رضا پهلوی: به رضا پهلوی گفتم به جای جاوید شاه، بگو جاوید ایران؛ قبول نکرد!
۸ MB