@HamidSadri9 ساعت پیشروایت تابلو ، هــــیــــس
تابلوها در میادین، گواهی بر انتقال پیام است.. مردم همواره در میدان، پای نظام و رهبری ایستادهاند، اما گویا مسئولان اقتصادی، این وفاداری را فرصتی برای خوابیدن دیدهاند! در حالی که ملت در تلاطم معیشت است، به نظر میرسد مدیریتِ اقتصاد، استراحتِ برخی مسئولان است، گواه این سخن نوسان صعودی شدید قیمت هاست.
@user1749221176815 ساعت پیشفریم های از روز دختر ولادت حضرت معصومه و روز دختر در تاریخ 30 فروردین 1405در خیابان زند چهاراه پیروزی با برگزاری تجمعات و خواندن دست جمعی دعای توسل و سرود دختران در ولادت حضرت معصومه تشکیل شد
@ZTaheri23 ساعت پیشفارسمن| پیگیری برای مدیریت افزایش جمعیت گرازها در دودانگه
با افزایش قابلتوجه جمعیت گرازهای وحشی در بخش دودانگه ساری و وارد شدن خسارتهای سنگین به خزانههای نشای برنج، اداره محیطزیست این منطقه اعلام کرد که پیگیریهایی برای بررسی وضعیت جمعیت این حیوانات و مدیریت آن در حال انجام است.
@HasanAli_Kahrizi23 ساعت پیشفارس من| معضل فاضلاب در فاز ۳ الهیه کرمانشاه روی میز آبفا قرار گرفت
مشکل چندینساله فاضلاب در منطقه جانبازان فاز ۳ الهیه کرمانشاه که از سال ۱۳۹۶ ساکنان را با بوی نامطبوع و نشت فاضلاب مواجه کرده است، با پیگیری مطالبه مردمی ثبت شده در فارس من و بازدید میدانی مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان بررسی شد.۱۰ MB
@Javid_57131 روز پیشفارس من| تبدیل آببهای ویلاها به دائمی نیازمند مصوبه قانونی است
در پی ثبت سوژهای از سوی شهروندان مازنی در سامانه فارس من درباره محاسبه قبوض آب برخی ویلاها به صورت غیردائم در ایام جنگ، شرکت آب و فاضلاب مازندران با تاکید بر رعایت ضوابط قانونی اعلام کرد: تعرفهها براساس نوع اشتراک و شرایط سکونت تنظیم میشود و هزینهها برای پایداری شبکه و حفظ کیفیت خدمات طبق دستورا…نمایش بیشتر
@KonjKavideh2 روز پیش
@jalaltorabi3 روز پیشقدر آدم ها و موقعیت هاییکه دارید رو بدونید ... خیلی زود دیر میشه 🖤
@Hajihosainloabbas3 روز پیش
@HasanAli_Kahrizi3 روز پیشفارس من| شورای ترافیک کرمانشاه باید مشکل ترافیکی میدان ظفر را حل کند
در پی ثبت پویشی در سامانه «فارسمن»، ساکنان شهرکهای شمال و شمالغرب کرمانشاه با اشاره به بروز مشکلات تردد پس از مسدود شدن میدان ظفر، خواستار اصلاح هندسی مسیرها و ایجاد دوربرگردان برای تسهیل رفتوآمد شدندموضوعی که باید در دستور کار شورای ترافیک استان قرار بگیرد.۲۰ MB
@Educationreporter3 روز پیشفارس من| عدم کسر مقرری ماه اول دانشجومعلمان تخلف است
در حالی که دانشجومعلمان میگویند در نحوه کسر مقرری ماه اول، سلیقهای عمل شده است، آموزشوپرورش میگوید کسر مقرری ماه اول، بر اساس قانون است.
@Secure_Network4 روز پیشمتأسفانه ظاهراًولنگاری و ناهنجاری اجتماعی برای مسئولین نظارتی،انتظامی و قوای سه گانه عادی شده و هیچگونه مواضع رسمی اعلام نشده و حتی متدینین جامعه و مادحین انتظارمیرود مواضع خود را اعلام کنندhttps://farsnews.ir/Secure_Network/1777411316018899176https://farsnews.ir/Secure_Network/1776266238338381158اختلافافکنی با موضوع «حجاب»؛ دوباره در دستور کار ضدانقلاب
برخی فضاسازیهای اجتماعی در شرایط فعلی فقط برای ترویج فحشا نیست؛ بلکه هدف اصلی آن «نفرتپراکنی و انسجامشکنی» است.نمایش گزارش
@Farshad3004 روز پیشتعداد پویش های رد شده زیاد است.لطفا در قسمت فیلتر ،وضعیت پویش ،پویش های رد شده نیز نشان داده شوندمطالبهدرخواست افزودن گزینه پویشهای رد شده به بخش فیلتر سامانه فارس من
تعداد پویش های رد شده زیاد است.لطفا در قسمت فیلتر ،وضعیت پویش ،پویش های رد شده نیز نشان داده شوند. مطالب جالبی در همین پویش های رد شده وجود خواهد داشت و علاوه بر آن، به علت رد شدنشون ،بدون شک، جزو قسمت های جذاب و پر بازدید خواهند بود. در قسمت فیلتر پویش ها ،شش گزینه وجود دارد .از تایید شده تا در انتظار تأیید و خاتمه یافته و غیره.... اگر به این فیلترها ،گزینه ، رد شده ،هم اضافه گردد ،بدون شک خواننده های فارس من افزایش چشم گیری خواهند یافت. این مورد را لطفا ، تائید بفرمایید. هم به صورت پویش و هم به صورت نظرسنجی اعلام کنید. تا ببینید چقدر بابت این مورد ،طرفدار و حامی وجود دارد؟ با آرزوی سلامتی و توفیق برای همه حامیان و مسئولان و کارکنان خبرگزاری معظم فارس.
خبرگزاری فارس، تصمیم گیران و حامیان خبرگزاری فارس، فارس تعاملی، سازمان های نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری ها
@MT13564 روز پیشفارس من| قیمت سمعک ۳ برابر شد؛ یکی رسیدگی کند
در حالی که استفاده از سمعک برای بیماران و به ویژه سالمندان و معلولان دارای مشکل شنوایی وسیله ای حیاتی است اما این بیماران نسبت به افزایش ۳ برابری قیمت این وسیله کمک کننده در شنوایی اعتراض کرده اند.
@Savada_resana5 روز پیشایران قوی پیروز میدان ما هستیم🇮🇷✌️#جانفدااین کلیپ هوش مصنوعی داره وایرال میشه۴ MBنمایش گزارش
@Hajihosainloabbas5 روز پیشتوسعه پایدار یک زنجیره سهگانه است: ملتی که با خرید ایرانی حمایت میکند، کارفرمایی که نیروی خود را ثروت میداند، و دولتی که از این مقاومت خیرخواهانه پشتیبانی میکند. شکستن هر حلقه، فروپاشی کل زنجیره است.
@Hajihosainloabbas5 روز پیشانتشار برای نخستین بار/سنگربانی کارگر پتروشیمی در روز تولد فرزندشقهرمانها همه جا هستند گاهی در لباس رزم، گاه در لباس پرستار و گاه در لباس کارگریتصاویر دوربین مداربسته پتروشیمی بندر امام نشان میدهد که تعدادی از کارکنان این مجتمع زیر بمباران شدید مجتمع های پتروشیمی ماهشهر، مقاومت و شهامت را از ن…نمایش بیشتر۲ MB
@Shohadayegepchag6 روز پیشجاوید ایران...
رامین پرهام؛ مشاور سابق رضا پهلوی: به رضا پهلوی گفتم به جای جاوید شاه، بگو جاوید ایران؛ قبول نکرد!۸ MB