#واشقانی حرف یه ملت رو زد:اونی که برامون اقتدار ساخته، پوتینش رو هم باافتخار میبوسماما اونی که حتی عرضه مدیریت قیمت یه سطلماست و تخم مرغ رو نداره، خاک بر سر مدیریتش...
۶۸۴ KB
@mahdirz19803 روز پیش#واشقانی حرف یه ملت رو زد:اونی که برامون اقتدار ساخته، پوتینش رو هم باافتخار میبوسماما اونی که حتی عرضه مدیریت قیمت یه سطلماست و تخم مرغ رو نداره، خاک بر سر مدیریتش...۶۸۴ KB
@mahdirz19805 روز پیشترکیبی جالب از:#آخوند + #شاهنامه + #چت_جیپیتی#ضحاک#فریدون#بیت_المقدس🇮🇷🌹۱۰ MB
@mahdirz19807 ژوئن 2026چرا شبیه #محمدرضا (پهلوی) فرار نکردی؟! 😭🇮🇷#دکتر_محمد_مرادی۴ MB
@Malekimohammadhadi6 ژوئن 2026المرجع اليعقوبي (دام ظله) يشارك في تشييع المرجع الكبير الشيخ الفياض (رضوان الله عليه)
شارك سماحة المرجع الديني الشيخ محمد اليعقوبي (دام ظله) في مراسم تشييع جثمان سماحة المرجع الديني الكبير الشيخ محمد إسحاق الفياض (رضي الله عنه وأرضاه )،ويواسي نجلهسائلاً المولى عز وجل أن يتغمده بواسع رحمته وأن يسكنه فسيح جناته.۲۲ MB
@mahdirz19803 ژوئن 2026آتش زدن #پرچم_ایران،سال ۵۷، در #تلویزیون_آمریکا..!بفرستید برای اونایی که میگن مقصر جمهوری اسلامیه که ۴۷ سال با دنیا دشمنی کرده ...۶۵۵ KB
@mahdirz19802 ژوئن 2026🍂 مهرداد فرهمند، خبرنگار ارشد سابق بیبیسی:#اینترنشنال مردم ایران را شست و شوی مغزی داده است.#سواد_رسانه۵ MB
@mahdirz198031 مه 2026#سعید_لیلاز: حتی اگر #اورانیوم غنی شده را رایگان به آمریکا بدهیم سر سوزنی در اراده ترامپ تغییر پیدا نخواهد شد۶ MB
@mahdirz198027 مه 2026✅ در خیابانهای تهران به من میگفتند کاش ترامپ حمله کند!آنها احمق بودند!🔹روایت علی هاشم خبرنگار عرب از سفر به تهران۹ MB
@mahdirz198027 مه 2026🎥 اگر به یاری #ترامپ و مهربانی #نتانیاهو ج.ا را #براندازی کنیم و به #رژیم_آخوندی پایان بدیم، آقا و آقازادهای از این بهتر خواهیم داشت؟!خاطراتی از همکلاسی #سید_مجتبی_خامنهایمقایسه کنیم با همه پادشاهان و وزیران و سران در #تاریخ_ایران!!https://eitaa.com/dr_ehsan1980۱۰ MB
@mahdirz198027 مه 2026#محمدحسن_دهقانی، پیرمرد بیرجندی، که در میان طوفان شدید، همچنان #پرچم_ایران را در دست گرفته و اجازه نمیدهد باد آن را با خود ببرد..همه جا تاریک شد. دیدم طوفان میخواهد پرچم را با خود ببرد. پرچم را سفت گرفتم...#وطن۲ MB
@mahdirz198026 مه 2026یا من تُحلّ به عُقد المکاره 1️⃣و یا من یفثأ به حد الشدائد 2️⃣و یا من یلتمس منه المخرج إلی روح الفرج 3️⃣ذلت لقدرتك الصعاب4️⃣و تسببت بلطفك الأسباب 5️⃣وجری بقدرتك القضاء 6️⃣و مضت علی إرادتك الأشیاء 7️⃣فهي بمشیتك دون قولك مؤتمرة 8️⃣وبإرادتك دون نهيك منزجرة 9️⃣#صحیفه_سجادیه…نمایش بیشتر۳ MB
@mahdirz198018 مه 2026#مهدی_خزعلی: بهعنوان کسی که ۱۲ بار در #جمهوری_اسلامی به زندان افتادهام میگویم: #آیتالله_خامنهای استقلال را به کشور بازگرداند و جلوی ذلت و تحقیر #ایران را گرفت.‼️خود #هویدا میگوید در حکومت پهلوی مجبور بودیم برای رفتن از #تهران به #کرج از انگلیسیها برگه عبور دریافت کنیم۴ MB
@mahdirz198014 مه 2026درخواست باجناق #همایون_شجریان، از ضرغامی (صدا و سیما)#محمدرضا_شجریان۳ MB