برنامه‌هایی برای بازتوانی واحدهای صنعتی آسیب‌دیده کردستان تدوین شده است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: برنامه‌هایی برای بازتوانی و رفع مشکلات واحدهای صنعتی تدوین شده تا روند تولید در این مجموعه‌ها با سرعت بیشتری ادامه یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، بختیار خلیقی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان به همراه معاونت صنعت این اداره‌کل و تعدادی از مسئولان مرتبط، با حضور در برخی واحدهای صنعتی آسیب‌دیده از جمله مجموعه تراکتورسازی کردستان، بازدید میدانی انجام دادند.در جریان این بازدید، وضعیت خطوط تولید، میزان خسارات واردشده و مشکلات موجود در مسیر ادامه فعالیت این واحدهای صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.مسئولان حاضر در این بازدید درباره راهکارهای حمایتی، تسهیل روند بازسازی و فراهم‌سازی شرایط لازم برای تداوم فعالیت این واحدهای تولیدی گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.تأکید بر حمایت از واحدهای صنعتی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان در روند این بازدید تأکید کرد: اداره کل صمت استان در کنار واحدهای صنعتی خواهد بود و از تمامی ظرفیت‌ها برای بازگشت سریع‌تر روند تولید استفاده می‌کند.وی افزود: حفظ اشتغال موجود و جلوگیری از توقف فعالیت واحدهای تولیدی از اولویت‌های مهم این مجموعه است و تلاش می‌شود شرایط لازم برای استمرار فعالیت این صنایع فراهم شود.
برنامه‌ریزی برای بازتوانی واحدها خلیقی با اشاره به برنامه‌های حمایتی گفت: با همکاری دستگاه‌های مرتبط، برنامه‌هایی برای بازتوانی و رفع مشکلات واحدهای صنعتی تدوین شده تا روند تولید در این مجموعه‌ها با سرعت بیشتری ادامه یابد.این بازدید در چارچوب برنامه‌های مستمر مدیریت استان برای بررسی میدانی مشکلات واحدهای صنعتی و ارائه راهکارهای عملی در راستای تقویت تولید و اشتغال در استان کردستان انجام شد.#تولید_کردستان#تراکتورسازی#اشتغال‌وتولید
10:17 - 11 فروردین 1405

0 بازدید