لیست بوستان‌های منتخب مناطق تهران برای کاشت رایگان نهال

۲۲ بوستان منتخب در مناطق مختلف تهران برای توزیع رایگان نهال و مشارکت شهروندان در اجرای برنامه‌های درختکاری معرفی شدند.
گروه اجتماعی خبرگزاری فارس: همزمان با فرا رسیدن روز طبیعت، ۲۲ بوستان منتخب در مناطق مختلف تهران برای کاشت و توزیع رایگان نهال به شهروندان در نظر گرفته شد.بر اساس این برنامه، بوستان‌های قیطریه، ستارخان، ملت، پلیس، میعاد، هنرمندان، آزادگان، تمدن، المهدی، شهیدان باقری، رازی، پارک شهر، پیروزی، بسیج، باباجبل، بعثت، بهاران، قائم، افرا، جانبازان، نرگس و جوانمردان به عنوان مراکز توزیع نهال و اجرای طرح‌های درختکاری معرفی شده‌اند.
پایان پیام/
22:10 - 12 فروردین 1405
جامعه
شهری
محیط زیست



13 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌سید حسین منتظر المهدی‌
@asedhossein2 ساعت پیش
در پاسخ به
چه کار خوبی

تصویر نمایه‌ی ‌نسیم شمال‌
@Nasim_shomal2 ساعت پیش
در پاسخ به
کار قشنگی بود

@user1772514931192 ساعت پیش
در پاسخ به
پارک محل ما رو درخت هاشو قطع نمی کردین نیازی به کاشتن نهال رایگان نبود.

@user1768603043261 ساعت پیش
در پاسخ به
اگر فقط ده درصد مردم همکاری کنن در عرض دو سال مشکل الودگی هوا به کلی حل میشه

@user1775047209311 ساعت پیش
در پاسخ به
کار بسیار خوبی است همه مشارکت کنیم به ویژه با بارندگی ای که شد

تصویر نمایه‌ی ‌Iran Jan Iran‌
@user1772373307221 ساعت پیش
در پاسخ به
برای بقیه مراکز استان ها هم اعلام کنید که مردم سایر استان ها از کجا نهال بگیرند.

تصویر نمایه‌ی ‌Saman‌
@Saman_sh1 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌Saman‌
Saman

@Saman_sh  •  3 روز پیش

مطالبه

استفاده از اموال مصادره شده وطن‌فروشان جهت بازسازی منازل آسیب دیده جنگ

با توجه به حجم خرابی های به وجود آمده در منازل مسکونی در جنگ، شرایطی جهت استفاده از اموال مصادره شده وطن فروشان برای بازسازی منازل آسیب دیده در جنگ فراهم شود.

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar1 ساعت پیش
در پاسخ به
کار خوبی انجام شده دم شهرداری گرم

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar1 ساعت پیش
در پاسخ به
میدانی به نام اسپانیا نامگذاری بشه
مطالبه

نامگذاری معبری در پایتخت به نام اسپانیا

اسپانیا از اولین روز طوفان الاقصی تا به امروز با جبهه ی مقاومت بود به دلیل حمایت های اسپانیا از ایران و جبهه ی مقاومت نام یکی از میادین بزرگ شهری را به نام این کشور و مردم سرافرازش نامگذاری کنیم تا نشان بدیم قدردان حمایت دولت و مردمشان هستیم

کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌عاشق ولایت‌
@Velayat434048 دقیقه پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌عاشق ولایت‌
عاشق ولایت

@Velayat4340  •  1 فروردین 1405

مطالبه

منع انتشار تبلیغات دعانویسی و طلسم در سایت دیوار

سلام و احترام متأسفانه به کرات در اپلیکیشن و سایت دیوار ، الالخصوص در دیوار شهر اهواز تبلیغات دعانویسی و سحر و جادو منتشر میشود. افراد و انسان های ساده و بی اطلاع و نا آگاه در دام شیاطین و شیادان و رمال ها میوفتند و در این شرایط اقتصادی خاص دچار ضرر و زیان مالی میشوند و بعضا آسیب های بسیار جدی جسمی و روحی و ... میبینند که گاها غیر قابل جبران میباشد. از ریاست محترم قوه قضائیه و نهادهای مسول بصورت عاجزانه تقاضامندیم که نسبت به مبارزه با این مجرمین و عدم انتشار اینگونه تبلیغات در سایت دیوار اقدامات و دستورات موثر را مبذول بفرمایند.

قوه ی قضائیه، نیروی انتظامی / پلیس / قوه قضائیه، کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@SajadZa47 دقیقه پیش
در پاسخ به
س
سجاد

@SajadZa  •  1 روز پیش

بمباران فروشگاه‌های اینترنتی توسط اداره پست!
مطالبه

درخواست برای لغو افزایش هزینه‌های پستی در زمان جنگ

در این شرایط جنگی که بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی با کاهش شدید فروش روبه‌رو شده‌اند، چرا باید هزینه‌های پستی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ درصد افزایش پیدا کند؟ واقعا بر چه اساسی چنین افزایش بزرگی اعمال شده است؟ وقتی برای خرید یک کتاب ۳۰۰ هزار تومانی باید حدود ۱۲۰ هزار تومان فقط هزینه پست پرداخت کنیم، طبیعی است که انگیزه خرید برای بسیاری از مردم از بین برود. در این وضعیت، چه کسی حاضر به خرید خواهد بود؟ انتظار می‌رود مسئولان با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی مردم و کسب‌وکارها، در این تصمیم تجدیدنظر کنند. امیدواریم با حمایت و پیگیری، گره‌ای از مشکلات فراوان فعالان و مشتریان فروشگاه‌های اینترنتی باز شود.

شرکت پست ایران، اداره کل پست، مسئولین دولتی

0
100
گزارش از مطالبه

تصویر نمایه‌ی ‌نورالدین لبنانی‌
@asantoor45 دقیقه پیش
در پاسخ به
حتما عزیزمان مسعود پزشکیان هم در این مراسم شرکت خواهند داشت خوشا به سعادت آنهایی که او را می بینند

تصویر نمایه‌ی ‌زارک ماکربرگ‌
@hadimola25 دقیقه پیش
در پاسخ به
از شهرداری تهران عاجزانه تقاضا دارم همین درخت قدیمی‌های تهران رو سالم نگهداره نمیخواد جدید بکاری مسلمون.درختای ۴۰ ۵۰ ساله رو قطع میکنن به جاش نهال پیتی ۱ ساله میکاری آبم بهش یه در میون میدی خشک میشه،نهال مراقبت بیشتری از اون درخت ۵۰ساله که قطع میکنن لازم داره ای کاش اینو بفهمن.